Kırılan makyaj malzemeleri nasıl kurtarılır?

Severek kullandığınız makyaj malzemeleriniz hiç beklemediğiniz anlarda düşüp kırılabilir. Peki, kırılan makyaj malzemeleri nasıl düzeltilir? İşte cevabı...

Ambalajlarında oldukça sağlam görünen makyaj malzemeleri aldıktan bir süre sonra ufak darbeler yüzünden paramparça olarak kullanım açısından zorluk çıkartır. Kırıldıktan sonra kullanılamayan makyaj malzemeleri, genellikle çöpe atılır. "Yasemin.com" ekibi olarak, kırılmış makyaj malzemeleri nasıl kurtarılır, sizler için araştırdık.

İşte kırılmış makyaj malzemelerini kurtarmanın yolu:

- Öncelikle kırılan makyaj malzemesini bir kabın içinde kürdan ya da kalem yardımıyla iyice toz haline gelene kadar parçalayın. 

İyice parçaladığınız makyaj malzemesinin içine bir kaç damla kolonya damlatın ve hızlı bir şekilde pütür pütür olmadan karıştırmaya başlayın.

Karıştırıp krem kıvamına getirdiğiniz makyaj malzemesini kendi kabının içerisine koyun ve üstünü düzeltin.

Tekrar eski haline dönen makyaj malzemenizi 1-2 gün donması için bekletin.

İşte bu kadar kolay. Artık kırılan makyaj malzemelerinizi çöpe atıp yenisini almanıza gerek yok.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0