Dudakları kalın göstermenin yolları

Genelde kadınlar dolgun ve kalın dudakların daha güzel gözüktüğüne inanırlar. Sizde küçük hilelerle dudaklarınızı olduğundan daha kalın gösterebilirsiniz. İşte dudakları kalın göstermenin yolları...

Genelde kadınlar dolgun ve kalın dudakların daha güzel gözüktüğüne inanırlar.

-Dudak kalemi hilesi

Dudak kalemleri dudağınızı dolgun göstermenin en önemli yoludur. Dudak kalemini dudak çizginizin biraz üzerinden çizin ve rujunuzu öyle uygulayın. 

-Taze nane

Taze nane dudaklarınıza dolgunluk verir. Eğer naneyi dudağınızın üzerine ovalarsanız dudaklarınız yanar ve şişer. Bu da dudaklarınızı daha kalın gösterir.

-Parlak rujlar

Parlak rujlar ve renksiz glosslar olmazsa olmazınız olacak. Parlak rujlar dudakları her zaman daha dolgun gösterir. Mat rujunuzun üzerine renksiz glosslar da sürebilirsiniz.

-Dudak fırçalama

Dudağınızı herhangi bir diş fırçasıyla fırçalarsanız dışındaki ölü deriyi atmış olursunuz. Dudağınız daha pürüzsüz ve canlı görünür. Bu işlemi dudaklarınıza zarar vermeden bir rutine sokarsanız gözle görülür etki yaşarsınız.

-Nemlendirici ve lipbalmlar

Kuruyan dudaklar daha ince ve bakımsız görünür. Bu yüzden nemlendiriciler dudaklarınızı daha kalın ve canlı göstermeye yardımcı olur. Nemlendirici dudaklarınızın dış çizgisinin daha belirgin olmasını da sağlar. Eğer dudaklarınızın tamamen pürüzsüz olmasını istiyorsanız haftalık dudak peelingi uygulamanız gerekir.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

gulnar 4 yıl önce

Mende emeliyata karsiyam bele guzel meslehetler meni sevindirdi