Doğal yollarla saç düzleştirme

Saçınızı hem düzleştirmek hem de doğal yöntemlerle onarmak ister misiniz? İşte doğal yollarla saç düzleştirme...

Özellikle kıvırcık saçkadınların istedikleri düz ve pürüzsüz saçlara sahip olmak artık o kadarda zor değil.İstediğiniz düz saç görünümünü ısı kullanmadan doğal yollarla da elde edebilirsiniz.

İşte o yöntemler...

- Hindistan cevizi sütü

Bir bardak Hindistan cevizi sütünün içine çeyrek limonun suyunu ekleyin. Buzdolabında bir süre bekletin. Soğuyan karışımı çıkardıktan sonra krem kıvamına gelene kadar karıştırın. Daha sonra bu kremi saçlarınıza iyice yedirin ve sıcak suda batırılmış bir havluyla saçlarınızı sarın. Bir süre bekledikten sonra ılık su ve şampuanla iyice yıkayın. Bu işlemi haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.

- Süt

Bir sprey şişesine bir miktar süt koyun. Saçlarınızı şampuan ile yıkadıktan sonra tarayın ve bu spreyden sıkın. Yarım saat bekledikten sonra tekrar yıkayın. Sütün kokusundan hoşlanmıyorsanız saçınız ıslakken tarağınızın üzerine sevdiğiniz kokuyu sıkın ve öyle tarayın. Sütün kokusu tamamen gidecektir. Bu işlemi haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.

Saç serumu nedir, nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Saç serumu nedir, nasıl kullanılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kullanıcı 6 yıl önce

Lütfen bunu yapan yazabilir mi merak ediyorum da