Uygun fiyatlı en iyi 5 far karıştırma fırçası

Sonucundan gayet memnun kalacağınız fiyatıyla da sizi mutlu edecek en iyi 5 far karıştırma fırçasını sizler için araştırdık...

M.Ö yirmi beş binli yıllardan beri fırçalar hayatımızda birçok işlevde kullanılıyor. Özellikle kadınlar makyaj yaparken çok fazla fırça kullanıyor. Çeşit çeşit fırçaların ne işe yaradıkları ise çoğu zaman karıştırılıyor. Kozmetik piyasasında çok fazla fırça üretiliyor ve doğru bir makyaj için fırçalara ihtiyacımız var. Makyaj tekniklerini uygulayabilmek için en az altı fırçaya sahip olmamız şart. Özellikle gölgeli göz makyajınızda yada iki renk farı karıştırarak yaptığınız makyajlarda büyük önem taşıyan far karıştırma fırçalarına tonlarca para ödemenize gerek yok.

İşte markalara ait uygun fiyatlı en iyi 5 far karıştırma fırçası;

1-Eklips Karıştıma Fırçası / 5,00 TL

Seyahat boyu olmasıyla çantanızda kolayca taşıyabileceğiniz , farınızı da istediğiniz şekilde dağıtmada oldukça başarılı bir fırça.

2-ART NET far karıştırma fırçası / 7,00 TL

Pahalı bir çok markaya muadil olarak gösterilebilecek karıştırma fırçası uzun süre dayanıklılığı ile de göze çarpıyor.

3-Flormar Square karıştırma fırçası/ 14,99 TL

İnce yapısı ile kolayca uygulamanızı sağlarken ,fırça kıllarının esnek yapısıyla renkleri kolayca dağıtabiliyor.

4-Dirty Works Smokey fırçası / 9,90 TL

 

 

Dumanlı göz makyajı yapmak isteyenler için muhteşem yapısı ile çok beğeneceğiniz bir karıştırma fırçası.

5- Golden Rose Blending karıştırma fırçası / 12,00 TL

Farınızın yoğun pigmentini tüm göz kapağınıza kolayca uygulayabilir aynı zamanda da gölgeli bir göz makyajında kullanabilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0