Kirpikleri uzatmak için bitkisel öneriler

Uzun ve hacimli kirpiklere sahip olmak istiyorsanız yapacağınız işlem çok basit. İşte evde bitkisel yöntemlerle kirpik uzatmanın yolları...

Her gün kirpiklerinize maskara sürüyorsanız bir zaman sonra dökülmeye başlar. Kimyasal yöntemler ile kirpiklerinizi geçici uzatma ya da hacimli göstermek kalıcı bir çözüm olmayacaktır. Peki bitkisel yöntemler ile kirpik nasıl uzatılır?

1-Saçlarınızın, cildinizin, tırnaklarınızın veya kaşlarınızın her zaman düzenli beslenerek sağlıklı bir görünüm kazandıracağını unutmayın. Vücudunuzun gün içerinde ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri karşıladığınızda tüm kıl köklerini güçlendirirken kirpiklerinizin uzamasına katkı sağlayabilirsiniz.

2-Kirpiklerinizi beslemenin diğer yolu ise E vitamini kullanmaktan geçer. E vitaminin kapsülünü ikiye bölüp, içinden çıkan yağı kirpik diplerinize sürün. Temiz bir kirpik fırçası ile de masaj yapın.

3- Saf zeytinyağı kullanarak da kirpiklerinizi güçlendirebilirsiniz. Pamuğun üzerine 1-2 damla zeytinyağı damlatın ve kirpik diplerinize sürün. 5 dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkayın. Bu yöntemi 4 hafta boyunca tekrarlayın. Değişimi siz de fark edeceksiniz.

Kıyafetlere uygun çanta nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Kıyafetlere uygun çanta nasıl seçilir?
Tozlardan nasıl kurtulunur?

İLİŞKİLİ HABER

Tozlardan nasıl kurtulunur?
Oksijenli suyun farklı kullanım alanları

İLİŞKİLİ HABER

Oksijenli suyun farklı kullanım alanları
Ergenlikte öğretmen ve aile ilişkisi nasıl olmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Ergenlikte öğretmen ve aile ilişkisi nasıl olmalı?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Semiha 6 yıl önce

Çok güzel bir site tavsiye ederim teşekkürler