Rival yağ ile La Mer Renewal yağın karşılaştırması

Piyasada aynı içeriklere sahip birden fazla ürün bulunuyor. Sizler için 20 TL'lik Rival De Loop Vital Reife Haut yağ ile 850 TL'lik La Mer Renewal yağ arasındaki farkları araştırdık. İşte 20 TL'lik yağ ile 850 TL'lik yağın karşılaştırması...

Cilt bakım yağları son zamanlarda herkesin günlük bakım rutinine hızlı bir giriş yaptı. Kozmetik markalarını heyecanlandıran bu yağlar, cildin parlak görünmesini sağlıyor ve cildi nemlendirmede büyük rol oynuyor. Peki uygun fiyatlı olması cilde zarar mıdır? İşte bu sorunun cevabını alabilmek için uygun fiyatlı bir yağ ile pahalı olan yağın karşılaştırmasını yaptık. 

La Mer Renewal Oil 850 TL;

Dünyaca ünlü kozmetik markası La Mer, gösterişli bir lansman düzenleyerek Renewal Oil ürününü tanıttı. Piyasaya düştüğünden beri satış rekorları kıran bu yağ, cildin dokusunu pürüzsüzleştiriyor aynı zamanda kolajen üretimini hızlandırarak cildin sıkılaşmasını sağlıyor. Yağlı ciltlerin bile çok severek kullandığı Renewal Oil, anti-aging etkili. Kullanmadan önce mutlaka çalkalamalısınız. Üründen bir pompa alarak tüm cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 

Rival De Loop Vital Reife Haut 20 TL;

Uygun fiyatlı olsa da başarılı ürünlere imza atan Rival De Loop markası, "La Mer Renewal Oil'in" içeriğindeki aynı bitki özlerine sahip "Vital Reife Haut" adında bir ürün çıkardı. İnce yapısıyla pahalı olana göre daha kolay dağılıyor. La Mer parfüm kokusu içerirken, Rival De Loop içerisinde bulunan bitkilerin kokusunu barındırıyor.Bu ürünün en belirgin özelliği ise zamanla cilde aydınlık kazandırması. Parmak uçlarınıza 2-3 damla alarak tüm cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 

Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi
Siyah noktaları yok eden tarçın maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Siyah noktaları yok eden tarçın maskesi
Maybelline'den mutlaka alınması gereken 4 ürün

İLİŞKİLİ HABER

Maybelline'den mutlaka alınması gereken 4 ürün
Benefit Galifornia allık incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Benefit Galifornia allık incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Merve 6 yıl önce

Tüm merak ettiklerimi öğrendiğim bir yazı olmuş size çok teşekkürler