Kilin saça faydaları nelerdir?

Saç bakımında sıklıkla tercih edilen kilin saça sağladığı faydalar nelerdir? Sizler için kilin saça sağladığı faydaları araştırdık. İşte kilin saça sağladığı inanılmaz faydalar...

Yıllardır cilt bakımında kullanılan kil, saç bakımında da oldukça sık kullanılan bir yöntemdir. İçeriğinde yüksek oranda kalsiyum ve potasyum bulunan kil, saça birçok fayda sağlar. Sizler için kilin saç bakımında sağladığı faydaları derledik. İşte kilin saça sağladığı faydalar...

KİLİN SAÇA FAYDALARI
- Kil tıkanmış gözeneklerin açılmasını sağladığı için, saç diplerinin beslenmesini ve saçın hava alarak saç sorunlarının ortadan kalkmasını sağlar.
- İçeriğinde bulunan mineraller sayesinde saç diplerini besleyerek saçın daha hızlı uzamasını sağlar.
- Saç diplerini güçlendirdiği için, saç dökülmesinin önüne geçecek ve saçlarınızı güçlendirecektir.
Saçları gürleştirerek hacim kazanmasını sağlar.
Kuru saça sahip insanların saçları daha fazla kırılma ve dökülme eğilimi gösterir. Kil bakımı ile saçları nemlendirebilir ve saçtaki yağ dengesini düzene sokabilirsiniz.
Saça en çok zarar veren şeylerden birinin çevresel kirlilik olduğu bilinmektedir. Kil saçları kirden arındırır ve saça zarar vermesini engeller.

NOT: Saç bakımında kullanılan kilin mutlaka yumuşak kil olması gerekmektedir ve en doğru sonuç için düzenli bir bakım yapılması şarttır.

Makyajdan yorulan ciltlere ne yapılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Makyajdan yorulan ciltlere ne yapılmalı?
Parmak arası terlik modası nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Parmak arası terlik modası nedir?
Kulakta sivilce neden çıkar ve nasıl geçer?

İLİŞKİLİ HABER

Kulakta sivilce neden çıkar ve nasıl geçer?
Alındaki kırışıklıklar nasıl geçer?

İLİŞKİLİ HABER

Alındaki kırışıklıklar nasıl geçer?

BİR YORUM YAPIN 2

Elif 5 yıl önce

Benim dökülme sorunum vardı yerlerden sürekli saçımı toplayan annem artık çıldırıcaktı yada şaçımı yolucaktı bir sürü karışım falan denedim ama olmadı en son liquid keratin dökülme seti kullanıyorum dökülme durdu annemde bende rahatladık.

Toplam 1 beğeni

cansu 3 yıl önce

bende de ayni problem vardi ve sampuan degistirdigimda yeniden olustu. sirke ve su kullaniyorum her gun dokulme durana kadar. harika ise yariyor

Toplam 0 Beğeni