Dudak pudrası nedir?

Dudak pudrası nedir? Dudak pudrası nasıl kullanılır? Makyajın son trendlerinden biri olan dudak pudrasını sizler için araştırdık. İşte dudak pudrası hakkında bilmeniz gereken her şey...

Son zamanlarda Kylie Jenner ile oldukça popüler olan mat rujlar bu sezon yerini dudak pudrası olarak bilinen "lip powder" ruj çeşidine bırakıyor. Özellikle palet ve kalem formunda karşımıza çıkan bu ürün ile birlikte dudak makyajında yeni bir dönem başlıyor. 

Pigmentasyon açısından daha çok dikkat çeken bir ürün olan dudak pudraları, diğer rujlara göre daha kalıcı olması ile kendini oldukça sevdiriyor. Dudaklarda güçlü bir şekilde sabitlenerek, hiçbir şekilde dağılma ve bulaşma yapmıyor. 

Dudak pudrasını kullanmadan önce iyi bir nemlendirici ile dudaklarınızı nemlendirmelisiniz, aksi halde dudaklarınızı daha fazla kurutabilir. Kuru dudaklara nemlendirmeden dudak pudrası uygulanırsa, pudra kuru yerleri daha çok ön plana çıkaracak ve kötü bir görüntüye neden olacaktır. 

Aşırı kuru dudaklara sahip kadınlar dudak pudrası kullanmadan önce, dudak peelingi yaparak, dudaklarını ölü deriden arındırmalı ve ardından nemlendirici sürüp dudak pudrasını uygulamalıdır.

Degrade dudak nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Degrade dudak nasıl yapılır?
Göz altı kırışıklıkları neden oluşur?

İLİŞKİLİ HABER

Göz altı kırışıklıkları neden oluşur?
Ruj nasıl sabitlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Ruj nasıl sabitlenir?

BİR YORUM YAPIN 0