Hassas ciltlere özel serum önerileri

Son zamanların en etkili ve en iyi cilt bakım ürünü olan serumlar, özellikle de makyaj öncesi uygulandığında sağlıklı ve parlak bir cilt elde etmenizi sağlıyor. Sizler için hassas ciltlere özel kozmetik dünyasındaki hassas ciltlere özel serumları araştırdık. İşte hassas ciltlere özel 3 farklı serum önerisi...

Hassas ciltlere bakım yaparken diğer cilt tiplerine oranla daha fazla dikkat edilmesi gerekir. Bu yüzden piyasada hassas ciltlere özel birçok ürün seçeneği bulunuyor.  "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için hassas ciltlere özel üretilen serumları araştırdık. 

İşte hassas cilde sahip olanların kullanabileceği cilt bakım serumları:

1- Bioderma Hydrabio Serum 99,00 TL

Yıllardır kaliteli ambalajları ve başarılı ürünleriyle şaşırtan Bioderma, hassas ciltlere özel çıkardığı Hydrabio Serum cildin kızartmadan onarır. Aynı zamanda da gözenekleri tıkamadan cilde bakım yapar.

2-The Body Shop Vitamin E Yoğun Nemlendirici Serum / 49,90 TL

Hem normal ciltlerin hem de hassas ciltlerin kullanabileceği bu ürün, cildi nemlendirmeden önce kullanılabilir veya cildi daha canlı bir hale getirmek için bakım amaçlı da uygulanabilir.

İçindeki E vitamini ve buğday tohumu sayesinde cildi yumuşatır. Düzenli bir şekilde uygulandığında zamanla cildinizin pürüzsüzleştiğini görebilirsiniz. 

Göz altı kırışıklıkları neden oluşur?

İLİŞKİLİ HABER

Göz altı kırışıklıkları neden oluşur?
Meghan Markle'ın düğün saçı ve makyajı

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle'ın düğün saçı ve makyajı
Tesettür ofis kombinleri

İLİŞKİLİ HABER

Tesettür ofis kombinleri
Parlak ve canlı ciltler için smoothie tarifleri

İLİŞKİLİ HABER

Parlak ve canlı ciltler için smoothie tarifleri
En iyi 5 CC krem

İLİŞKİLİ HABER

En iyi 5 CC krem
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0