Ramazan bayramına özel kozmetik indirimleri

Dünyaca ünlü kozmetik markaları Ramazan Bayramı'na özel birbirinden farklı indirim kampanyaları yaptı. Sizler için Ramazan Bayramı'nda hangi kozmetik markası % kaç indirim yapmış araştırdık. İşte 2018 Ramazan Bayramı'na özel kozmetik indirimleri...

Kozmetik ürünlerini yedeklemek veya farklı ürünler almak isteyenlere müjde! Dünyaca ünlü kozmetik mağazaları Ramazan Bayramını fırsata dönüştürdü. "Yasemin.com" ekibi olarak kozmetik mağazalarının bayrama özel indirim kampanyalarını araştırdık.

İşte 2018 Ramazan Bayramı'na özel kozmetik indirimleri:

GRATİS

Türkiye'nin en çok alışveriş yapılan kozmetik mağazası Gratis de "Sen güzelsen bayram daha güzel" sloganıyla muhteşem bir indirime imza attı. Gratis kartı olanlar için geçerli, tüm renkli kozmetik ürünlerinde, güneş kremlerinde ve saç ürünlerinde %50 indirim kampanyası başladı.

WATSONS

Watsons'da büyük bayram indirimi başladı. 14 Haziran'a kadar geçerli L'Oreal Paris ve Maybelline'de %50, diğer markalarda ise %30 indirim fırsatı bulunuyor.

ROSSMANN

Roosmann, 7-17 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli tüm ürünlerde %40 indirim kampanyası var.

En ucuz bayram alışverişi nerelerde yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

En ucuz bayram alışverişi nerelerde yapılır?
Sezonun en trend alyans modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trend alyans modelleri
Farmasi BB krem incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Farmasi BB krem incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0