Göz altı morlukları en kolay nasıl geçer? Göz altı morluklarına geçiren en etkili kremler 2024

Kısa sürede göz altı morluklarından kurtulmak için etkili kremleri kullanmalısınız. Bu kremler her yıl kozmetik dünyasında değişime uğruyor. Adeta milyonlarca kişinin rahatsız olduğu göz altı morluklarından kısa sürede kurtulmanın çaresi bu kremlerde. 2024 göz altı morluklarına iyi gelen kremler listesi bugünkü haberimizde.

Göz altı morlukları olarak da adlandırılan ve alt göz kapaklarının altında koyu halkalar şeklinde ortaya çıkan durum, kadınlarda ve erkeklerde yaygın olarak görülür. Yapılan araştırmaların bir çoğu genetik olduğunu ortaya koysa da bazen yoğun tempo, az uyku, stres gibi nedenler de göz altı morluklarının belirginleşmesine sebep olur. Çoğu zaman göz altı torbalarının da eşlik ettiği göz altı morlukları kişinin olduğundan daha yaşlı görünmesine de neden olur. Göz altı morlukları endişe edilecek bir sağlık sorununa işaret etmez ve tıbbi müdahale gerektirmez. Ancak kremlerle bunu ortadan kaldırabilirsiniz. Peki bu kremler hangisi? Göz altı morluklarına iyi gelen etkili kremler neler? Gelin birlikte öğrenelim:

Göz altı morlukları için risk faktörleri nelerdir? 
Göz altı morlukları herhangi bir kişiyi etkileyebilmesine rağmen, en çok aşağıdaki kişilerde görülür:

Yaşlılar
Genetik yatkınlığı olanlar:
Bazı bireylerde ailesel yatkınlık nedeniyle periorbital hiperpigmentasyon adı verilen göz çevresi cildinde koyulaşma vardır.
Beyaz ırk dışındaki etnik gruplar: Beyazlar dışındaki etnik gruplar, özellikle de koyu ten tonlarına sahip olanlar göz çevresinde hiperpigmentasyon yani koyuluğa daha yatkındır.

  • - Kiehl's Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF3 / 2640 TL

Kiehl

Kiehl

BB kremin rengini ve dokusunu anımsatan bu krem, uygulandığı anda göz çevresindeki tüm gözaltı morluklarını ve kahverengi halkaları yok ediyor.

  • 2- Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II / 2270 TL

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex

Yaşlanma karşıtı olarak da bilinen bu krem, göz altlarına şaşırtıcı bir şekilde pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

  • 3- La Mer Eye Balm Intense Göz Kremi / 7999 TL

 

La Mer Eye Balm Intense Göz Kremi

La Mer Eye Balm Intense Göz Kremi

Yoğun formüllü krem, gözaltı bölgesindeki deriyi güçlendirir. Buradaki şişkinliği indirir ve ince çizgilerin oluşumunu engeller. 

  • 4- Origins GinZing Göz Kremi / 985 TL

Origins GinZing Göz Kremi

Origins GinZing Göz Kremi

Kafein içeren bu krem göz çevrenizde ihtiyacınız olan dolaşımı hızlandıracaktır. Bu sayede, şişkinlik, koyu halkalara veda edebilirsiniz.

  • 5- Murad Instant Radiance Göz Kremi / 3452 TL

Murad Instant Radiance Göz Kremi

Murad Instant Radiance Göz Kremi

İçeriğindeki C vitamini ve hyalüronik asit birlikte çalışarak gözaltı bölgesindeki hücrelerin sağlıklı çalışmasını destekliyor. Aynı anda oluşan çizgilerle savaşıyor ve koyu halkaları yok ediyor.

Neler oldu neler! Gündemi sıkı takip ediyorum diyenler bu videoda buluşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Neler oldu neler! Gündemi sıkı takip ediyorum diyenler bu videoda buluşuyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

gülçin 3 yıl önce

kesinlikle Zİgavus Anti Aging Etkili göz altı makyaj bazını öneririm tedavi ediyor ve eser kalmıyor

süreyya 3 yıl önce

en zor kapanan ve geçmesi zor sandığımız göz altı morluklarımı Zigavus Anti Aging Etkili makyaj bazı ile çözüm buldum memnun kaldım tavsiye ederim

Toplam 1 beğeni

hülya 3 yıl önce

göz altı morluklarıma Zigavuz Anti-Aging etkili Göz altlarına özel makyaj bazını kullanıyorum hem iyileştiriyor hem kusursuz bir makyaj görüntüsü elde ediyor tavsiye ederim

Alâra 3 yıl önce

Fiyatları çok uygunmuş

Ayşe 3 yıl önce

Bir dahaki sefere Türkiye'de satılan ürünleri koyarsanız daha iyi olur..

Toplam 1 beğeni

merve 3 yıl önce

hepsi türkiyede var zaten

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun