Yağsız nemlendirici nedir ve nasıl kullanılır? En iyi 12 yağsız nemlendirici

Bahar ve yaz aylarında nemli havanın etkisiyle cildinize kullandığınız yoğun içerikli nemlendiriciler, yüzünüzün aşırı yağlı görünmesine hatta yağlandırarak sivilcelerin çıkmasına sebep olabilir. Oluşan bu durum hem makyajınızın kolayca bozulmasına hem de sürdüğünüz ürünlerin kısa sürede yok olmasına neden olacaktır. Peki bu havalarda hangi nemlendiriciler kullanılmalıdır?

Kuru cilde sahip olanlar sık sık nemlendirici uygularken yağlı cildi olanlar ise cildinin sürekli parladığını aynı zamanda sivilcelerle boğuştuğundan şikayet ederler. Burada yapılan en büyük hata  "Yağlı ciltlerin nemlendiriciye ihtiyacı yoktur" düşüncesidir. Her cilt tipinin zamanla kırışıklık olmaması için nemlendiriciye ihtiyacı vardır. Uzmanların sık sık nemlendirici uygulayın uyarıları da her mevsim devam ediyor. Özellikle yaz aylarında cildin derlemesini önceleyen nemlendiriciler kokusunda kararsızlık yaşıyorsanız mutlaka yağsız nemlendiricileri denemelisiniz.

Güneşlendikten sonra bakım nasıl yapılır? Güneş sonrası cilt bakımıİLİŞKİLİ HABERGüneşlendikten sonra bakım nasıl yapılır? Güneş sonrası cilt bakımı

Yağsız nemlendiricilerin içerisinde su bulunuyor. Bu sular cildin yeterli olan nemi almasını gün içerisinde mikroplara karşı koruyarak, yaşlanma belirtilerinin gecikmesine yardımcı olur. Su bazlı nemlendirici hafif olduğundan 2 kat halinde sürülerek makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Siz de yağsız nemlendiricileri merak ediyorsanız haberimizin detaylarında kozmetik dünyasındaki en iyi ve en kaliteli yağsız nemlendiricileri bulabilirsiniz.

Hametan krem ne işe yarar? Hametan krem evde kullanımı! Hametan farklarıİLİŞKİLİ HABERHametan krem ne işe yarar? Hametan krem evde kullanımı! Hametan farkları

yağsız nemlendirici nedir

yağsız nemlendirici nedir

  • - Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet / 179 TL
  • - Benefit Triple Performing Facial Emulsion / 661 TL
  • - Shiseido Pureness Matifying Moisturizer / 412 TL

yağsız nemlendirici nasıl kullanılır

yağsız nemlendirici nasıl kullanılır

  • - Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer / 449 TL
  • - Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer / 779 TL
  • - L'Occitane Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Gel / 480 TL

Kabak lifli sabun nedir ve ne işe yarar? Kabak lifli sabun nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERKabak lifli sabun nedir ve ne işe yarar? Kabak lifli sabun nasıl kullanılır?

en iyi yağsız nemlendirici önerileri

en iyi yağsız nemlendirici önerileri

  • - Origins Plantscription SPF 25 Power Anti-Aging Oil-Free Cream / 915 TL
  • - Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Lotion / 475 TL
  • - Perricone MD Photo Plasma / 2508  TL

yağsız nemlendirici

yağsız nemlendirici

  • - Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Bouncy Hydrating Gel / 508,00 TL
  • - La Roche-Posay Effaclar Mat / 229 TL
  • - Sisley Paris Black Rose Skin Infusion Cream / 2403 TL
Eve yılan girmemesi için ne yapmalı? Yılan evden nasıl uzaklaştırılır?Yılanların sevmediği koku

İLİŞKİLİ HABER

Eve yılan girmemesi için ne yapmalı? Yılan evden nasıl uzaklaştırılır?Yılanların sevmediği koku
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Hilal 2 yıl önce

Herkesin ulaşabileceği fiyat segmentinde olan ürünler paylaşmanız çok daha iyi olacaktır

Toplam 1 beğeni