Bronzluğu kalıcı hale getirmenin yolları

Yaz tatilinde elde edilen bronzluğu korumak ve kalıcı hale getirmek için ne yapmalı? İşte cevabı...

Yaz aylarında yakaladığınız bronzluğu uzun süre kaybetmek istemiyorsanız sizlere vereceğimiz önerileri uygulayabilirsiniz.

İşte bronzluğu kalıcı hale getirmenin yolları...

- Yıl boyunca bronzluğunuzu korumak istiyorsanız mutlaka her gün cildinizi bol miktarda nemlendirin. Eğer nem oranı yüksek bir ürün kullanırsanız cildiniz nemi hapseder ve uzun süre kalıcılık sağlar.

- Doğru ve sağlıklı beslenerek cildinizin bronzluğunu kalıcı hale getirebilirsiniz. Havuç, şeftali ve kayısı gibi besinler vücuttaki melatonin pigmentinin aktifleşmesini sağlayıp daha hızlı ve kalıcı bronzluk elde edilmesine yardımcı olur.

- Sıcak su ile kesinlikle duş almayın. Sıcak su cildinizi rahatlatarak soyulmasını yani bronzluğun kaybolmasını sağlar.

- Doğru güneş kremi seçerek bronzluğu kalıcı hale getirebilirsiniz. Güneş kremi almadan önce mutlaka cilt tipinize ve ten renginize uygun bir ürün tercih etmelisiniz.

BRONZLUĞU KORUMAK İÇİN MASKE TARİFİ

2 adet havucu blender'dan geçirin. Elde ettiğiniz lapayı yüzünüze uygulayın. 10 dakika sonra su ile durulayın. Sabah akşam uyguladığınızda bronzluğun uzun süre kalıcı olduğunu gözlemleyeceksiniz.

En etkili ve en iyi saç peelingleri

İLİŞKİLİ HABER

En etkili ve en iyi saç peelingleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0