Selülit geçiren krem var mıdır? En etkili selülit kremleri 2020

Düzensiz beslenme ve aşırı kilo alma sonrasında oluşan selülitleri etkili kremlerle kontrol altına alabilirsiniz. Günümüzde kadınların en büyük sorunların biri olan selüliti gidermek isterseniz hazırladığımız yazıyı inceleyebilirsiniz. İşte kozmetik dünyasındaki en iyi ve en etkili selülit kremleri...

Her 10 kadından 8'inin yaşadığı selülit sorunu, cildin elastik yapısını kaybetmesi sonucu meydana gelir. Yağlı besinleri aşırı tüketmek, az su içmek, sigara ve alkol kullanımı selülitlerin artmasına neden olur. Bir defa oluşan selülitlerin gitmemesi kadınların korkulu rüyası haline dönüşüyor. Uzmanların yaptığı açıklamalara göre, yağ ceplerinin bağ dokusuna doğru itilmesiyle, deri altında düzensiz ve aşırı yağ birikmesiyle artan selülitleri geçirmenin birkaç yolu bulunuyor. Doğru beslenme başta olmak üzere fırçalama ve krem gibi yöntemlerle geçirebileceğiniz selülitler için kozmetik dünyasında birbirinden etkili ürün bulunuyor. Hazırladığımız bu yazıda piyasadaki en etkili selülit kremlerini mercek altına aldık. Selülitlerle baş etmek istiyorsanız mutlaka bu kremleri deneyebilirsiniz.

SELÜLİT NASIL GEÇER? SELÜLİT YAPAN BESİNLER NELERDİR? öğrenmek için tıklayabilirsiniz.

 

selülit kremleri

selülit kremleri

- Dr. Brandt Cellusculpt Body Shaper ; Cellulite Smoothing Cream / 350 TL

- Murad Firm and Tone Serum / 429 TL

- Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert / 259 TL

en etkili selülit kremleri

en etkili selülit kremleri

- ELEMIS Cellutox Active Body Oil / 320 TL

- Anne Semonin Lipoliss - Anti-Cellulite Gel / 450 TL

- Sisley Cellulinov Intensive Anti-Cellulite Body Care / 700 TL

Kakao yağının cilde faydaları nelerdir? Kakao yağı maske tarifleri! Her gün kakao yağı...

İLİŞKİLİ HABER

Kakao yağının cilde faydaları nelerdir? Kakao yağı maske tarifleri! Her gün kakao yağı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Arkadaş İçin 3 yıl önce

Anne Semonin nereden alınır...