Kirpik serumları ne işe yarar? Kirpikleri uzatan en iyi serumlar

Kirpiklerinizi sağlıklı bir şekilde uzatmak ve hacimli görünmesini sağlamak için kozmetik dünyasındaki serumları kullanabilirsiniz. Kirpik serumları sadece kirpikleri uzatmakla kalmaz aynı zamanda besleyerek sıklaşmasına yardımcı olur. Peki kirpikleri en iyi uzatan serum hangisidir?

Kirpik serumu, içerisinde bulunan özel formülasyonlar sayesinde kirpikleri kısa sürede uzatır ve hacimli görünmesine yardımcı olur. İpek kirpik veya kirpik lifting gibi popüler kimyasal uygulamalar yerine kirpik serumlarını kullanarak da kirpiklerinizi olduğundan daha uzun ve kıvrık gösterebilirsiniz. Kirpik serumu göz kapağındaki tüylerin artması için kullanılan bir üründür. Serum içindeki maddeler kirpik köklerini besler ve kirpiklerimize doğal bir güzellik katar. Kirpik serumları sayesinde kirpik sayınızı arttırabilirsiniz. Serumların içerisinde cildinize zarar veren maddeler bulunmaz. 'Yasemin.com Güzellik' ekibi olarak sizler için kozmetik dünyasındaki kirpik serumlarını detaylı bir şekilde inceledik.

  • 1-Dior Diorshow Maximizer 3D Triple Volume Plumping Lash Primer

Dior kozmetik markası son yıllarda çıkardığı maskaralar ve kozmetik ürünlerle konuşuluyor. Ancak kullandığınız maskara öncesi hem kirpiklere bakım yapan hem de dökülmesini önleyen bu ürün kirpiklere maksimum uzunluk sağlıyor. Gece yatmadan veya maskara uygulamadan önce bu serumu uyguladığınızda kısa süredeki değişimi fark edeceksiniz.

Fiyatı: 757 TL

  • 2-Lilash Purified Eyelash Serum

Kirpik köklerinizi güçlendirerek kısa sürede hacimli ve uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz.6 hafta düzenli olarak kullanıldığında takma kirpik etkisi yaratıyor.

Fiyatı: 3000 TL

  • 3-Mavala Double-Lash

Kirpik bakımı denildiğinde akla ilk gelen serumlardan biri olan Mavala Double Lash, kirpikleri koruyarak hem dökülmesini önlüyor hemde hızla uzamasına yardımcı oluyor.

Fiyatı: 759 TL

 

Çıkardığı kaliteli ürünler ve özel formülasyonlarla kozmetik dünyasına adını altın harflerle yazdıran Shiseido, kirpikleri uzatma ve güçlendirme etkili çıkardığı serumla da muhteşem görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. 

Fiyatı: 1227 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Kader 4 yıl önce

Serumlar çok pahalı...

Toplam 2 beğeni