Hızlı saç uzatan doğal yöntemler

Saçlarınızın sağlıklı bir şekilde hızlıca uzamasını istiyorsanız bu haber tam size göre. Sizler için hızlı saç uzatan doğal yöntemleri araştırdık. İşte saç uzatan doğal yollar...

Bakımlı, canlı, parlak ve uzun saçlara kim sahip olmak ister misiniz? Evde yapacağınız birkaç doğal yöntemle saçlarınızın hızlıca uzamasını sağlayabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak saçlarını kestirdiğinden pişman olan kadınlara özel doğal saç kürlerini araştırdık. 

İşte hızlı sağlıklı saç uzatmanın yöntemleri:

 Saçlarınızın doğal uzaması için en doğal yolu yumurta; Yumurta akını saçınızın her tarafına sürün ve streç filmle saçınızı sarın. Bu şekilde bir saat bekleyin. Daha sonra saçlarınızı kullandığınız şampuan ile yıkayın. Bu yöntem sayesinde saçlarınız daha güçlü uzayacak.

 Saçlarınızı tarayarak saç diplerine masaj yapmış olacaksınız. Aynı zamanda kan akışını hızlandıracaksınız. Böylece saçlarınız beslenecek ve daha sağlıklı uzayacak.

Üçer damla biberiye yağı, jojoba yağı ve lavanta yağına, ikişer damla kekik ağacı yağı ve sedir ağacı yağını karıştırın. Oluşan yağ karışımını kısık ateşte ısıtıp, saç diplerinize masaj yaparak yedirin.

Saçlarınızı hızlı uzatacak bir diğer yöntem; haşlanmış patatesin suyu, bal ve yumurta sarısını karıştırarak oluşturduğunuz maskeyi, saç diplerinizden başlayarak aşağıya doğru uygulamalısınız. Bu maske ile saçlarınız hem hızlı uzayacak hem de nemli saçlarınız olacaktır.

Evde göz farı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde göz farı nasıl yapılır?
Mantardan kutu yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Mantardan kutu yapımı
Yazın son trendi beyaz şallar

İLİŞKİLİ HABER

Yazın son trendi beyaz şallar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ayse 3 yıl önce

Cok kolay ve evde yapabilejegimiz maskeler. Ben cok sevdim . Sacym bir ayda etgisini gosterdi. Cok tesekgur ederim.