Cilde bakım yapan en iyi makyaj bazı önerisi

Cildinize hem bakım yapan hem de makyajını kusursuz gösteren bir baz kullanmak ister miydiniz? İşte çift etkili en iyi 6 makyaj bazı önerileri...

Makyaj bazı, fondötenin cilde tam oturması ve sabitlemesi için kullanılan bir güzellik ürünüdür. Son yıllarda çeşit çeşit çıkan makyaj bazlarının en çok tercih edileni hem cilde bakım yapan hem de makyajı sabitleyen özelliği taşıyan ürünler. "Yasemin.com Güzellik" ekibi olarak sizler için kozmetik dünyasındaki en iyi çift etkili makyaj bazlarını araştırdık.

İşte hem cilde bakım yapan hem de makyajı sabitleyen en iyi 6 makyaj bazı önerisi:

1-Boscia Porefecting White Charcoal Mattifying Treatment Primer

Gözenek temizlemede bir numara mmarkalardan olan Boscıa'nın bu makyaj bazı, içerisinde bulunan beyaz kil sayesinde gözenekleri sıkılaştırarak gözenek problemini ortadan kaldırıyor. 

Ürünün fiyatı ise 252 TL.

2-Charlotte Tilbury Brightening Youth Glow

Makyaj yaparken cildinizdeki yılların oluşturduğu çizgileri ortadan kaldırmak istiyorsanız bu ürün tam size göre. İçerisindeki B3 vitamini sayesinde ciltteki kırışıkları ve kızarıkları anında yok ediyor. 

Ürünün fiyatı ise 380 TL.

3- Laura Mercier Foundation Primer Blemish-less

Eğer cildiniz akneye meğilli ve sivilce varsa Laura Mercier Foundation Primer Blemish-less'i kullanabilirsiniz. Su bazlı formülü sayesinde gözenek görünümünü azaltıyor aynı zamanda fondötenin cilde kusursuz bir şekilde oturmasını sağlıyor. 

Ürünün fiyatı 318 TL

4-La Mer The Perfecting Treatment

Profesyonel cilt bakım ürünleriyle kozmetik dünyasını alt üst La Mer'in bu ürünü ciltteki kuruluğu gidererek kusursuz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. Cildi tazeleyen bu ürünü  hem nemlendirici hem de serum olarak kullanabilirsiniz.

Ürünün fiyatı 1.637 TL.

5-Marc Jacobs Beauty Under(cover) Perfecting Coconut Face Primer

Son dönemin popüler olan Hindistan cevizi yağı özünü içerisinde barındıran bu ürün, cildin nemlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda makyaj bazı olarak da kullanılıyor. Beş farklı Hindistan cevizi özünü bir arada bulunan formülü ile cilde bakım yaparken aynı zamanda makyajı sabitlemede bir numaralı ürün. 

Ürünün fiyatı 294 TL.

6-Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector

Ağaç kabuğu ve mercimek özleri sayesinde cildin dokusunu yeniden oluşturan bu krem, hafif yapısıyla da yaz aylarında çok fazla tercih ediliyor.

Ürünün fiyatı 185 TL.

Siyah noktaları gideren kahve maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Siyah noktaları gideren kahve maskesi
Evde doğal misel su nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde doğal misel su nasıl yapılır?
Mükemmel saçlarla uyanmanın sırları

İLİŞKİLİ HABER

Mükemmel saçlarla uyanmanın sırları
Sonbaharın trendi kadife şıklığı

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharın trendi kadife şıklığı
Göz altı morlukları nasıl kapatılır?

İLİŞKİLİ HABER

Göz altı morlukları nasıl kapatılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

ceren 3 yıl önce

göz altı morluklarım kapatıcı ile dahi kapanmıyordu Zigavus AntiAging etkili Göz altı makjaz bazı kullanmaya başladım ve çok başarılı etkiler sağlıyor kuzenimin tavsiyesiyle aldım ama değer