Göz çevresindeki kırışıklıklardan kurtulmak için ne yapılmalı?

Göz çevresindeki kırışıklıklardan kurtulmak için ev yapımı doğal krem tarifini sizler için araştırdık. İşte göz çevresindeki kırışıklıkları engellemek için uygulayabileceğiniz ev yapımı doğal krem...

Göz çevresi, cilt üzerindeki en ince deriye sahip olan bölgedir. Doğru bir şekilde bakım uygulanmadığı takdirde kırışıklık oluşumuna oldukça müsaittir. "Yasemin.com" ekibi olarak, göz çevresinde kırışıklık oluşmasını engelleyecek doğal krem tariflerini araştırdık. 

İşte göz çevresindeki kırışıklıkları engellemek için uygulayabileceğiniz ev yapımı doğal krem:

MALZEMELER:

- 1 kaşık Hindistan cevizi yağı,
2 damla E vitamini,
2 damla kekik yağı

YAPILIŞI:

Boş bir kaba tüm malzemeleri koyup, iyice karıştırın. Krem kıvamına gelen bu karışımı hava geçirmeyen bir kaba koyup buzdolabında bekletin. Yaptığınız bu kremi gece yatmadan 2 saat önce bütün gözünüze masaj yaparmış gibi yedirin.

Saç dökülmesini önleyen besinler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Saç dökülmesini önleyen besinler nelerdir?
Sultan paşa tatlısı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Sultan paşa tatlısı nasıl yapılır?
Peynir kilo aldırır mı? 1 dilim peynirin kalorisi ne kadardır?

İLİŞKİLİ HABER

Peynir kilo aldırır mı? 1 dilim peynirin kalorisi ne kadardır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0