Babydoll makyajı nasıl yapılır?

Cildi oyuncak bebek gibi gösteren babydoll makyajı nedir ve nasıl yapılır? İşte babydoll makyajı yapımı...

Makyaj yaparken cildinizin pürüzsüz ve porselen gibi olmasını istiyorsanız, babydoll makyajını tercih edebilirsiniz. Babydoll makyajı cildinizi oyuncak bebek gibi gösteren bir makyaj türüdür. Peki, babydoll makyajı nasıl yapılır?

İşte babydoll makyaj yapmak için bilmeniz gerekenler:

Makyaja öncelikle cildinizi güzelce nemlendirerek başlayın. Çünkü bu makyaj türünde cildinizin mat ve pürüzsüz olması gerekiyor. Eğer cildiniz kuru yapıdaysa makyaja başlamadan önce aydınlık görünüm veren bir makyaj bazı kullanabilirsiniz. Cildinizdeki lekeleri kapatmak için kompakt pudra kullanabilirsiniz.

Babydoll makyajının amacı bebeğe benzemek olduğu için pembe tonlarında bir allık tercih edin. Bu makyajı yaparken far uygulamasını yapmamanız gerekiyor. Ama sizin göz kapaklarınız damarlı ve kızarık ise krem yapıda ten rengi far tercih edebilirsiniz.

Sıra kirpiklere geldiğinde bolca rimel sürmeniz gerekiyor. Makyajın son adımı ise dudaklar. Dudak makyajında pembe tonlarında parlak bir ruj kullanmanız gerekiyor.

Bu makyajı günlük hayatınızda tercih ederek cildinizi daha doğal ve canlı gösterebilirsiniz.

Kırışıklık giderici doğal maske tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıklık giderici doğal maske tarifi
Tesettür giyimde deri ceket modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Tesettür giyimde deri ceket modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0