Holografik makyaj trend nedir?

Sıra dışı makyaj tutkunlarını sevindirecek yeni bir trend ortaya çıktı. Parlaklık veren ürünlerle yapılan Holografik makyajın detaylarını sizler için araştırdık…

Holografik makyaj, uzay ışığının parlaklığından esinlenilerek bilim kurgu içeren göz makyajı yapılarak sosyal medyada popüler olmaya başladı. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için sezonun en trend makyajı arasında hızla ilerleyen holografik makyajın detaylarını sizler için araştırdık.

İŞTE HOLOGRAFİK MAKYAJ MODASI:

Uygulaması oldukça kolay olan bu makyajda yoğun kapatıcılı ten ürünleri yerine yoğun renk veren krem farlar kullanılıyor. İçerisinde ışıltı içeren bir fondöten kullanarak ten makyajınızı kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Aynı zamanda bu makyajın en önemli detayı metalik farlar. Göz kapağınızın tamamına koyu bir şekilde farı uyguladıktan sonra üzerinden highlighter ile geçebilirsiniz.

Bu makyajda yüzünüze kontür uygulaması yapmanıza gerek yok. Yalnızca makyajınızın ıslak görünmesi ve aydınlık görünmesi için sıvı ürünler kullanabilirsiniz. Eğer ıslak ürünler kullanmadıysanız, Make Up Forever Mist & Fix Makyaj Sabitleyici Sprey ürünü ile sezonun trend makyajını kısa sürede yapabilirsiniz.

Sedefli bir ruj ile tamamlayabileceğiniz holografik makyajı özel davetlerde ya da düğünlerde kullanabilirsiniz.

2018 Sonbahar oje renkleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 Sonbahar oje renkleri
Cilt tipinize göre bakım önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Cilt tipinize göre bakım önerileri
Basen ve kalça eriten kür tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Basen ve kalça eriten kür tarifi
Pembe kıyafet modelleri ve kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Pembe kıyafet modelleri ve kombin önerileri
Saç nasıl yıkanır?

İLİŞKİLİ HABER

Saç nasıl yıkanır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0