Daha uzun ve dolgun kirpikler için 3 ipucu

Takma kirpik kullanmadan kendi kirpiklerinizi daha bakımlı ve dolgun hale getirebileceğinizi biliyor muydunuz? Evde yapacağınız pratik yöntemler kimyasallara başvurmadan güvenle uygulayabileceğiniz hem kirpikleri uzatan hem de dolgunlaştıran kür önerilerini haberimizin detaylarında görebilirsiniz. İşte daha bakımlı kirpikler için bilmeniz gerekenler:

Güzel görünen kaş ve kirpikler en önemli güzellik kıstaslarından biridir. Uzun ve bakımlı kirpikler göz makyajına anlam katarak, bakışlarınızı güçlendirir.Son yıllarda ise kirpikleri güçlü, dolgun ve uzun gösterecek birbirinden farklı yöntemler kullanılıyor. Bu yöntemler zamanla kirpiklerinize zarar verebilir, hatta yanlış bir uygulayarak tüm kirpiklerinizden olmanıza neden olabilir. İşte tam da bu noktada imdadınıza yetişiyoruz. Gün içerisinde kirpiklerinize uygulayabileceğiniz bazı adımlarla kirpiklerinizi güçlendirebilirsiniz.   "Yasemin.com" ekibi olarak sizlere, daha bakımlı ve dolgun kirpikler için yapmanız gerekenleri derledik. 

KİRPİK KIVIRMA ALETİNİ ISITIN

kirpik uzatma

kirpik uzatma

Kirpiklerinizin dolgun gözükmesini ve uzun süre kalıcı olmasını istiyorsanız, saç kurutma makinesi yardımıyla kirpik kıvırma aletini ısıtın ve ardından kirpiklerinizi kıvırın. Bu şekilde yapılan kirpikler daha dolgun ve uzun bir görünüme kavuşuyor.

KİRPİKLERİNİZİ TARAYIN

kirpik bakımı nasıl yapılır

kirpik bakımı nasıl yapılır

Keskin ve tek tek ayrılmış kirpikler istiyorsanız kirpiklerinizi taradıktan sonra, rimel sürme işlemini yapın. Bu sayede kirpiklerinizde istediğiniz görünümü elde etmiş olabilirsiniz.

LİMON KABUĞU KULLANIN

kirpiklere limon kabuğu

kirpiklere limon kabuğu

Hint yağı ve zeytinyağını bir kabın içine dökün ve içerisine 1 yemek kaşığı kurutulmuş limon kabuğu ekleyerek, birkaç gün bekletin. Oluşan bu karışımı kirpiklerinize gece yatmadan önce bakım yaparak uygulayın ve sabah uyandığınızda durulayın.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Tugcedogru 5 yıl önce

HıNT yagı yoksa zeytinyağı olurmu ıcın limon kabuğu ıcın atıp bekletsek

Toplam 1 beğeni