İmex sivilce kremi ne işe yarar? İmex nasıl kullanılır? İmex işe yarıyor mu?

Cildinizde bulunan sivilceler gün geçtikçe artıyor, kontrol sağlamada sorun yaşıyorsanız mutlaka bir uzmandan destek almalısınız. Genellikle hormonların çalışma düzenin değiştiği yani regl, ergenlik, hamilelik gibi dönemlerde artan sivilcelerinizi azaltmak ve ortadan kaldırmak için kullanılan İmex kremi hakkında merak edilen tüm soruların yanıtını sizlerle paylaşıyoruz.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İmex krem; tüm eczanelerde kolaylıkla bulunabilen ve cilt üzerine sürülen bir tür antibiyotiktir. Son günlerde sivilce sorunu ile karşı karşıya kalanların merak edip araştırdıkları hatta sosyal medya da popülariteye ulaşan İmex sivilce kreminin içerisinde bulunan tetrasiklin hidroklorür maddesi sayesinde ciltteki bakterileri öldürme özellikliğe sahiptir. İltihapsız sivilcelerin tedavi edilmesinde kullanılan bu kremde kortizon bulunmaması nedeniyle birçok kişinin tercih ettiği kremler arasındadır. Düzenli bir şekilde kullanıldığında ciltte muhteşem etkilere sebep olan İmex krem, kullananlara göre sivilceleri en fazla 2 günde kurutuyor. Sivilce ve akne tedavisinde kullanılan İmex, çok etkili bir kremdir. Kısa sürede sivilcelerin köküne nüfus ederek kurumasını sağlayan bu kremin etkisi çok hızlıdır. 

İmex sivilce kremi

İmex sivilce kremi

Ciltteki leke ve siyah nokta gibi sorunların üzerinde faydası bulunmayan İmex krem yalnızca sivilcelerin üzerinde etki göstermektedir. Bunun dışında kullanamadan önce mutlaka uzman kontrolünde kullanılmalıdır. Özellikle güneşe çıkmadan önce kullanıldığında ciltte leke bırakıyor. Bu konuda dikkat etmekte fayda var.

Dolgit krem nedir? Dolgit krem ne işe yarar? Dolgit krem nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERDolgit krem nedir? Dolgit krem ne işe yarar? Dolgit krem nasıl kullanılır?

İMEX KREMİN YAN ETKİLERİ NELERDİR?

İmex krem diğer ilaçlar gibi aşırı yan etkileri bulunmamaktadır. Yalnızca hassas cilde sahip olanlarda görülebilir yan etkiler bulunmaktadır;

  • - Ciltte yanma hissi
  • - Kaşıntı
  • - Acı
  • - Ciltte kızarıklık ve şişlik
  • - Saç diplerinde kepeklenme, kuruluk ve yağlanma

Bu yan etkileri yaşayan kişiler mutlaka doktora başvurmalıdır.

İmex krem ne  kadar

İmex krem ne kadar

İMEX KREM NASIL KULLANILMALI VE İMEX KREMİN FİYATI NEDİR?

Reçetesiz tüm eczanelerde kolaylıkla satılan alınabilen İmex krem, sivilce olan bölgeye günde 1-3 kez uygulanmalıdır. Krem cilde uygulanmadan önce mutlaka bol suyla temizlenmeli ve herhangi bir makyaj malzemesi kalmamış olmasına özen gösterilmelidir. Hafif masaj yapar gibi kremi sürüp üzerine gazlı bir bezle kapatabilirsiniz. Fondöten renginde olan İmex krem kıyafetlerinize bulaşabilir. Kremi uyguladıktan sonra durulamanıza ya da temizlemenize gerek yoktur. 

20 gram olan İmex kremin en güncel fiyatı 152,49 TL​'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Çocuklarda diyabet artış mı gösteriyor? Çocuklarda diyabet sebebi ve belirtileri neler?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklarda diyabet artış mı gösteriyor? Çocuklarda diyabet sebebi ve belirtileri neler?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 92

Yakup 6 ay önce

. ALLAH insanı yaratacağını meleklere söylediğinde. Melekler yeryüzünde kan dökecek bir varlık mı yaratacaksın? Biz seni sürekli övüp yüceltirken. ALLAH ben sizin bilmediklerinizi de bilirim der. Kuranda sizin bana islamdan başka borcunuz yoktur der ayette. İslamın kelime anlamı barıştır. Güzel ahlak en büyük ibadettir. yani kan dökmeden barış içinde yaşayın.iblis görevini hakkıyla yerine getiriyor.insanlara bakınca anlaşılan o. Savaşlar öldürülen çocuklar kardeşini savaşın ortasında gözlerinden akan ateşten yaşlarla arayan çocuğa .içi yanmayan varsa, bunu görüp insan değildir, öyle görünüyordur.

Toplam 1 beğeni

Meryem 6 ay önce

Hiç bir şekilde yan etki vermiyor boşa paramı verdim

rumeysa 8 ay önce

kesinlikle sivilceleri en az iki günde kurutuyor. ben uzun zamandır geçmeyen sönük sivilcelerime de kullandım onları bile büyük ölçüde temizledi. önemli olan düzenli kullanmak. 1-2 hafta düzenli kullanınca bile etkisini anlıyorsun. güneşe çıkmadan kullanman gerekiyor. evdeyken, yatmadan birkaç saat önce sür. ben öyle sürüp yatıyorum. yastık kılıfına falan bulaşıyor eski bir şey geçirirsin. sabah da yüzünü yıka. kullandıktan sonra etkisini çok güzel görürsün.

Elif 10 ay önce

Ben doktorumun tavsiyesiyle gece kullanıyorum çok etkisini gördüm sivilcelerim neredeyse yok gibi

Toplam 4 beğeni

Tyler durden 1 yıl önce

1 yildir kullanan birisi olarak ben memnun degilim her sabah sürüp evden çıkardım ve yakin zamanda yüzümde alerji yaptı yüzümde sivilcelenmeler oluştu kabaran yerler var kasiniyor ve kizardi arada fazla sisiyo ve cok rahatsiz edici

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun