Hametan krem ne işe yarar? Hametan krem evde kullanımı! Hametan farkları

Cilt problemlerini gidermek için krem önerisi arayanlara milyonlarca çeşit bulunuyor. Bu ürünlerden biri de Hametan krem. Yalnızca eczanelerde satılan Hametan krem, ilgi çektiği kadar cilde etkileriyle de birçok kişinin favorisi haline geldi. Peki Hametan krem niçin kullanılır? Hametan krem cilde nasıl uygulanır? Hametan kremi ile ilgili merak ettiğiniz ne varsa cevabı yasemin.comda!

Çok eski yıllardan itibaren eczanelerde ve evlerimizde bulunan Hametan iki farklı şekilde satılmaktadır. Hem krem hem de pomad şekilde eczane raflarında yer alan Hametanın farkları ise pomad biraz daha yağlıdır. Ancak cilt bakımı için kullanmak istiyorsanız her ikisi de gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz. Dermatologların bazı durumlarda reçete ettiği bu krem, yıllardan beri olumlu etkileriyle konuşuluyor. Raflarda 30 gram ve 50 gram olarak satılan Hametan, alüminyum tüp formunda satılıyor. Etken maddesi Hamamelis virginiana olan bu kremin içerisinde yaklaşık  25 gram Hamamelis virginiana bulunuyor. Birçok cilt sorununu ortadan kaldırmada oldukça başarılı olan Hametan krem, iltihap giderici özelliğiyle sivilcelerden yaralara, kanama durdurmadan daha birçok iyileştirici özelliğe sahiptir. 

Hametan kremin sarı ile mavi arasındaki fark nedir?İLİŞKİLİ HABERHametan kremin sarı ile mavi arasındaki fark nedir?

 Hametan

Hametan

Madecassol kremin faydaları! Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatıİLİŞKİLİ HABERMadecassol kremin faydaları! Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatı

HAMETAN KREMİN YAN ETKİLERİ NELERDİR?

HAMETAN KREMİN YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Fito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERFito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?

HAMETAN KREM NE İŞE YARAR?

Çok eski yıllardan beri elimizin altında olan Hametan krem, yalnızca ciltteki sorunlar için değil medikal bir nemlendirici arayanların da kullanabileceği kremdir. Şimdilerde sosyal medyadan kadınların birbirine önerdiği Hametan kremin asıl amacı yanık izleri içindir. Ancak  cilt lekeleri, sivilce izleri daha birçok lekelerin giderilmesi için kullanılabilir. Bu tarz medikal kremler kesinlikle uzman tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır. Sosyal medyada övülse de kremin içerisinde bulunan maddeler ciltte reaksiyona neden olabilir. Bu durumda mutlaka bir doktora danışılarak kullanılmalıdır. Hametan ve Hametan Pomad faydaları şu şekildedir;

Terramycin(Teramisin) krem nedir? Terramycin nasıl kullanımı! Terramycin ne işe yarar?İLİŞKİLİ HABERTerramycin(Teramisin) krem nedir? Terramycin nasıl kullanımı! Terramycin ne işe yarar?

  • - Genelde yaz aylarında yaşanan ancak ağda sonrasında da oluşan pişik tahriş gibi kızarıklara iyi gelir. 
  • - Büyük çıkan sivilceler sonrasında kalan izleri yok eder. 
  • - Yara izlerinin kaybolmasını sağlar,
  • - Kurumuş çatlamış, yıpranmış cilde bakım yapar ve onarır,
  • Cilt renk tonunu eşitler,
  • Yatak yaraları, açık yaralar ve ameliyat yaralarına iyi gelir,
  • 1. ve 2. derece yanıkların tedavisinde kullanılır.

Hematan

Hematan

HAMETAN KREM NASIL KULLANILIR?

Hametan krem mutlaka doktora danışılarak cilde uygulanmalıdır. Uzman doktora danışılmadığı taktirde ciltte farklı sorunlar meydana gelebilir. Hametan kremi uygulamadan önce mutlaka cildinizi ya da o bölgeyi güzelce temizleyin. Çok az parmağınızın ucuna alıp,ovalayarak sürün. Cilt emdiğinde ovalamayı bırakabilirsiniz. Üzerini kapatmanıza gerek yok.

hametan krem cilde nasıl uygulanır

hametan krem cilde nasıl uygulanır

Eumovate krem ne işe yarar? Eumovate krem nasıl kullanılır? Eumovate krem fiyatıİLİŞKİLİ HABEREumovate krem ne işe yarar? Eumovate krem nasıl kullanılır? Eumovate krem fiyatı

HAMETAN KREMİN YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Piyasada bulunan diğer cilt kremlerine göre, daha az yan etkisi bulunan bir kremdir. Cildi hassas olan kişilerde ya da içerisinde bulunan maddelere karşı aşırı duyarlılığı bulunan kişilerde yan etkiler görülebilir. Bu yan etkiler ise; Deri döküntüleri, Yüz, dudaklar, dil yada gırtlakta şişme. Bu belirtilerden herhangi biriyle karşılaştığınızda mutlaka uzman doktorunuza danışmalısınız.

HAMETAN KREM FİYATI NE KADAR?

Hametan kremin 2024 fiyatı 92.01 TL​'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 117

Nur 6 ay önce

Lutfen etbenleri ici bi krem onermeniz ozellilkle kasik lsrda ciksnlar icin neyspmali tskler

Merve 11 ay önce

Bu krem yüzdeki çukurlara iyi gelir mi cevaplarsanız çok sevinirim

Bülent ATLAR 1 yıl önce

Hametan krem ayak parmakları arasındaki mantar hastalığına surebilirmiyiz

Toplam 3 beğeni

Dürdane 2 yıl önce

Ayağımda ekzama oluştu . Aile he. Fito verdi 2.3.gün sonrası ayağımda aşırı ateş ve yanma oldu çok yanıyor

Toplam 1 beğeni

Emre18 2 yıl önce

internette yazan her şeye inanmayın. hametan her ne kadar reçetesiz satılsada yağlı ciltlere uygun değil. Yanık izleriniz ya da yüzde alerjik yaralarınız varsa kullanmanız gereken abartıya kaçılmayacak bi krem bu. Yaralarınız üzerine paldır küldür sürmeyin. önce yara olan yeri iyice temizleyin ondan sonra parmağınızla yaraya 2-3 dk masaj yaparak sürün.ben 3 gündür kullanıyorum yüzümdeki yaranın 4/2 si fln geçti. Üstelik yanmadan dolayı oluşmuş 5-6 cm civarı bi yaraydı. Kremin amacı 1 ayda iyileşecek yarayı 1-2 haftaya indirmek. Sabırlı olmanız lazım ilk günden sonuç vermesini beklemek mantıklı değil.

Toplam 22 beğeni

Zeynep 1 yıl önce

Tahminen yarayı kızarikliği kaç günde geçirir?

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun