Bepanthen krem ne işe yarar? Bepanthen nasıl kullanılır? Tüy çıkarır mı?

Hem eczanelerde hem de online olarak satılan ve son günlerin en çok konuşulan kremleri arasında yer alan Bepanthen yalnızca bakım kremi olarak değil, daha birçok cilt problemini ortadan kaldırıyor. Peki Bepanthen krem ne işe yarar? Bepanthen nasıl kullanılır?Bepanthen krem tüy çıkarır mı? Bepanthen krem fiyatı nedir? Tüm merak ettiğiniz soruların yanıtı yalnızca yasemin.com'da!

İçerisindeki etken maddesi dekspantenol olarak da bilinen Provitamin B-5 sayesinde "cilt onarıcı" görevi gören Bepanthen krem cildin yenilenmesine, esnek ve nemli tutulmasına yardımcı olur. Kuru ve tahriş olmuş ciltlerin iyileştirilmesinde kullanılır. Bepanthen krem yeni adı ile beponthel krem hem internet sitelerinde hem de eczanelerde kolayca bulabileceğiniz bir üründür. 1944 yılında Bayer firması tarafından üretilen bu nemlendirici krem, herkesine evinde bulunması gerekenler arasında. Hiç kokusu olmadığı için rahatsız etmeyen bu kremi yaz-kış kullanabilirsiniz. Dermatologların egzama gibi rahatsızlıklarda da sık sık önerdiği Bepanthen krem,  emziren annelerin çatlak meme uçlarında, ameliyat yaralarının tedavisinde de gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 

bepanten ne işe yarar

bepanten ne işe yarar

Bepanthen Ampul ne işe yarar? Bepanthen Ampul nasıl kullanılır? Bepanthen Ampul fiyatıİLİŞKİLİ HABERBepanthen Ampul ne işe yarar? Bepanthen Ampul nasıl kullanılır? Bepanthen Ampul fiyatı

İlk bakışta ilaç diye düşünülen Bepanthen krem, diğer kremlere göre hiç yan etki olmayan bir üründür. Piyasada birçok çeşidi olan Bepanthen kremin en önemli özelliğinin onarıcı özelliği olması. Çok güvenli bir içeriğe sahip olan bu krem, cildin kurumasına bağlı olarak pul pul dökülmelerde kullanılır.

BEPANTHEN KREM

Bepanthen krem (bepanthol);  Birbirinden farklı alanlarda kullanılabilen Bepanthen krem; cildin nem oranını sağlamak, sivilce(akne) ve sivilce izi tedavisinde, çatlayan ve gerginleşen cildi rahatlatmak, cildi dış etkenlerin zararlarından korumak için kullanabilirsiniz.

Bepanthen kremin en önemli özelliği cildi uzun süre nemli tutuyor. ürk Pediatri Derneği tarafından onaylanan bu krem içeriğinde bulunan ProVitamin B5 ve Lanoli sayesinde etkisini kısa sürede göstererek cildin ekstra bakımını sağlar, ayrıca doğal bitkisel içeriğe sahiptir.Dudak çatlaklarından cilt kuruluğuna kadar etkisini hemen gösteren bu krem, hücreleri kısa sürede yenileyerek onarıcı özellik taşır.

bepantol krem nasıl kullanılır

bepantol krem nasıl kullanılır

BEPANTHEN KREM NASIL KULLANILIR?

Bepanthen kremi kullanmak için cildinizin tamamen makyajdan temizlenmiş olmasına özen göstermelisiniz. Kullanmadan önce ılık suyla yıkayıp kurulamalısınız. Akşam yatmadan önce cildinizi iyice arındırıp güzelce kremi uygulayın. Sabah uyandığınızda ılık suyla temizleyin. 

Eğer makyajdan önce cildinize uygularsanız makyajın gün boyu yüzünüzde kalmasını sağlar. Çok az miktarda elinize alıp, tüm yüzünüze eşit miktarda uygulayın. Gün içinde 2 defa uygulayabilirsiniz.Dikkat edilmesi gereken en önemli özellik meme ucuna uygulandığında mutlaka emzirme öncesinde yıkayarak temizlemelisiniz.

BEPANTHEN KREM FİYATI NE KADAR?

3 farklı şekilde eczanelerde bulabileceğiniz bu ürünlerin fiyatı e-ticaret üzerinde değişmektedir. Ancak sizlere eczanelerde satılan raf fiyatı şu şekildedir; Bepanthen krem (bepanthol) - 39,90 TL, Bepanthen Plus krem - 28,90 TL, Bepanthen merhem - 49,90 TL

2021 düğün trendlerinde neler var? 2021 düğün dekorasyon trendleri

İLİŞKİLİ HABER

2021 düğün trendlerinde neler var? 2021 düğün dekorasyon trendleri
Yaz mevsiminde enerjinizi yükseltecek birbirinden güzel kombin önerileri!

İLİŞKİLİ HABER

Yaz mevsiminde enerjinizi yükseltecek birbirinden güzel kombin önerileri!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Sevinc 1 yıl önce

Salam.Ben banyoyu deterjanla temizlerken ayağımın altına deterjana bulaşdığı uçun ayak altında yanqı hiss ediyorum.Ben Bepantenden ayak altına surtsem olarmı?

Toplam 1 beğeni

Ulviyye 2 yıl önce

Merhaba ben cocuguma bepanten aldim insallah iyi cikar

Toplam 1 beğeni