Munderm Jel ne işe yarar? Munderm Jel nasıl kullanılır? Munderm Jel fiyatı 2023

Akne ve sivilce tedavilerinde kullanılan Munderm jel uzmanların sivilcelerle başı dertte olanlar için önerdiği aynı zamanda reçete ettiği bir kremdir. Son günlerde merak edilen Munderm jel ne işe yarar? Munderm jel nasıl kullanılır? Munderm jel cilde faydaları nelerdir? Munderm jel yan etkileri nelerdir? Öğrenmek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.

Munderm jel; çok etkili bir sivilce kremidir. Sivilceleri yok ettiği gibi sivilcelere neden olan bakterilerin cilt üzerinde yayılmasını önleyen Munderm krem, genellikle ergenlik dönemi ile beraber oluşan sivilce ve iltihaplı sivilceleri yok etmek için doktorlar tarafından reçeteye yazılır. Kullananlar tarafından yüz ve alın bölgesinde oluşan sivilceleri geçirmede çok etkili olduğu söylenen Munderm jel, düzenli kullanıldığında sadece sivilceleri değil siyah nokta özellikle yağlı görüntüye sahip siyah noktaların yok olmasında kullanılır. Munderm jel 30 gramlık tüplerde satılıyor. İçerisinde Eritromisin, İsotretinoin olan bu jel sivilcelerin yanı sıra siyah noktaların da giderilmesinde aktif rol oynar.  Kesinlikle tavsiye üzerine kullanılmaması gereken bu jel, doktor kontrol sonrasında tedavi amaçlı kullanılmalıdır. Kullanıldığı taktirde farklı cilt reaksiyonlarına neden olabilir.

Dolgit krem nedir? Dolgit krem ne işe yarar? Dolgit krem nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERDolgit krem nedir? Dolgit krem ne işe yarar? Dolgit krem nasıl kullanılır?

MUNDERM KREM NASIL KULLANILIR?

  • Uzmanlar tarafından yazılan Munderm jelden olumlu ve etkili bir sonuç almak istiyorsanız 6-8 hafta düzenli şekilde kullanmanız gerekir.  Sorunlu bölgeyi güzelce temizleyin. Ardından jeli sürüp, emilmesini bekleyin. Jeli sürdükten sonra su ile temas etmemesine mutlaka özen gösterin. Gün içerisinde 2 defa sürebilirsiniz. Jeli sürdükten sonra mutlaka ellerinizi bol suyla yıkayın.
  • - Jeli sürdükten kısa bir süre sonra kızarma ya da tahriş ile karşı karşıya kalırsanız, nemlendirici uygulayabilirsiniz. Gün içerisinde 2 defadan fazla uygulama yapmayınız. 

Munderm jel fiyatı nedir?

Munderm jel fiyatı nedir?

Madeleb krem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Madeleb krem nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERMadeleb krem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Madeleb krem nasıl kullanılır?

MUNDERM JELİN YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Sivilce ve akne tedavisinde kullanılan bu jel yan etkilerini gösteren bir ilaçtır. İçerisinde bulunan maddeler bazı kişilerde alerjik reaksiyon oluşturarak tahriş, kızarıklık ya da daha farklı belirtilerle kendini gösterebilir. Yapılan araştırmalara göre Munderm jelin kullanımı 12 haftayı kesinlikle geçmemelidir. Uzman doktorunuza belirtilerden biriyle karşılaştığınızda mutlaka söylemelisiniz.

Yutkunma zorluğu, boğazda tahriş hissi, ağızda ve dudaklarda aniden şişme, kaşıntılı isilik gibi alerjik belirtiler görülebilir.

munderm jel yan etkileri var mıdır

munderm jel yan etkileri var mıdır

Jeli sürdüğünüz bölgede soyulma, kızarıklık, bölgede ağrı, kaşıntı, cilt hassasiyeti, ciltte yanma hissi, uygulama yerinde batma hissi, ciltte kuruluk gibi durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Ciltte renk değişikliği, renginin soluk olması, aşırı ishal ve geçmeyen şişlik gibi yan etkiler bu kremi kullananlar tarafından karşı karşıya kaldıkları bir durumdur. 

MUNDERM JELİN FİYATI NEDİR?

Munderm jel kremin 2023 fiyatı 97,72 TL'dir.

Stor perdeler çıkarılmadan nasıl temizlenir?Evde en kolay stor perde temizlemenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Stor perdeler çıkarılmadan nasıl temizlenir?Evde en kolay stor perde temizlemenin püf noktaları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 115

Seher 2 hafta önce

Merhaba munderm jel kullanıyorum yüzümde hala sivilce çıkartıyor üç hafta oldu kullanalı. Memnun olan var mı ne zaman son bulacak bu sivilceler. Yüzümüde kabuklanma ve kaşıntı var

ENSAR 9 ay önce

Merhabalar ben munderm krem i gece yatarken sürüyorum sabah kalkınca yüzümü yıkıyorum acaba doğru mu yapıyorum

Toplam 3 beğeni

Yeliz 1 yıl önce

Bende kullanmaya başladım bu gün ikinci günüm inşallah geçer

Toplam 1 beğeni

Bilge 1 yıl önce

Gece mı sürmek lazım yoksa gündüz mü ?

Toplam 1 beğeni

İrem 1 yıl önce

Bir hafta kullandım cildimde kaşıntı kuruluk ve döküntü oluyor ayrıca kızarıklıklar oldu ne yapmam lazım

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun