Travazol krem ne işe yarar? Travazol krem kullanımı! Travazol krem fiyatı 2024

Genellikle ciltte oluşan egzama ve mantar gibi rahatsızlarda kullanılan Travazol krem son günlerde en çok arananlar listesinde. Oldukça merak konusu olan Travazol krem ile ilgili soruların sizler için yanıtladık. Travazol krem ne işe yarar? Travazol krem nasıl kullanılır? Travazol krem fiyatı nedir? işte cevaplar...

Travazol krem; egzama, kızarıklık, kaşıntı ve ağrılı iltihap gibi durumlarda kullanılan bir tür medikal kremdir. Yalnızca eczanelerde satılan bu krem, ciltte oluşan mantar ve bakteri rahatsızlıklarında kullanılmaktadır. Travazol krem doktor tarafından uygun görülmedikçe kesinlikle kullanılmamalıdır. Çünkü ilacın içerisinde bulunan maddelere alerjiniz var ise  rahatsızlığınız iyileşmekten çok daha kötü şeylerle sonuçlanabilir. Uçuk gibi virüse dayalı deri hastalıklarına iyi gelmez. Çocuklarda küçük yaşta görülen suçiçeği, kızamık gibi hastalıklarda kesinlikle kullanılmamalıdır. 

Travazol krem

Travazol krem

  • Etken maddesi İzokonazol nitrat ve diflukortolon valerat olan Travazol krem, likit parafin, polisorbat, vazelin, alkol, stearat ve distile su içerisinde barındırır. 
     
  • Mantar hastalıklarının tedavisinde çok başarılı sonuçlar veren bu krem, özellikle yaz aylarında aşırı terlemede dolayı meydana gelen pişik sorunlarını da ortadan kaldırıyor. 
     

Fucidin krem ne işe yarıyor? Fucidin krem nasıl kullanılır? Fucidin krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERFucidin krem ne işe yarıyor? Fucidin krem nasıl kullanılır? Fucidin krem fiyatı

travazol krem nasıl kullanılır

travazol krem nasıl kullanılır

TRAVAZOL KREM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi mutlaka doktorunuz size bildirdiği şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz. Krem günde 2 defa uygulayabilirsiniz.

travazol krem fiyatı

travazol krem fiyatı

Fito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERFito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?

TRAVAZOL KREM FİYATI 2024

Reçete ile satılan Travazol krem 118,04 TL'dir. Eczanelerden reçete ile alabilirsiniz.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 262

Caner 8 ay önce

Benim vücudumda beyaz beyaz noktalar çıktı hastaneye gittim bana bu kremi verdi 1 hafta kullandım geçeceği yerde daha çok çoğalmaya başladı anlamadım

Rıdvan Avcı 8 ay önce

Merhaba Travazo Krem varmı kolay

tolga 1 yıl önce

Testisleri her gün yıkamak gerekli kasinti çoksa talk pudrası keser fakat sürekli çözüm değildir.

Toplam 2 beğeni

Dile sürülür mü 1 yıl önce

Dile sürülür mü

Toplam 8 beğeni

Akif 1 yıl önce

Kafamda kırmızı dairesel kızarıklıklar var kepeklenme falanda yapıyor eskiden mantar olup aldığım travazolu oraya da kullanayım mı?

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun