Emla krem ne işe yarar? Emla krem nasıl kullanılır? Emla krem fiyatı 2023

Eczanelerde satış rekorları kıran aynı zamanda kullananların memnun kaldığı Emla krem hakkında merak ettiklerinizi sizlerle paylaşıyoruz. Özellikle ağda sırasında acıya dayanamayanların ideal kremi olacak. Emla krem ne işe yarar? Emla krem nasıl kullanılır? Emla krem fiyatı 2023 nedir? Merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı bugünkü yazımızda.

Bıraktığı etkilerle sosyal medyada rekor kıran Emla krem, uygulandığı bölgenin kısa sürede uyuşmasını sağlıyor. Hücre zarındaki sinirlere zarar vermeden etki eden Emla krem, günümüzün en çok araştırılan ve ağda sırasındaki acıyı en aza indirmek için kullanmayı düşündüğü kremler arasında. Kadınların merak ettiği bu kremi sadece ağda sırasında değil, lazer epilasyon ve  cerrahi işlerde de kullanabilirsiniz. Uzman doktorların diğer kremlere göre daha hafif olduğu için kullanmayı tercih ettikleri Emla kremin içerisinde Lidokain ve Prokain bulunur. Bu etken maddeler kısa sürede bölgesel uyuşmaya olanak sağlıyor. 

Sürüdüğü bölgede acıyı azaltması sebebi ile sıklıkla tercih edilen emla kremi epilasyon sırasında acıyı azaltmak için, genellikle derinin ince olduğu kol veya kaş gibi yerdeki tüyleri alırken acıyı en aza indirmek için ya da sünnet yapılmadan önce ve daha sonra acıyı azaltmak için kullanılır. Çocukların küçük yaşta kulaklarını deldirmek istiyorsanız ve acısız olmasını istiyorsanız Emla kremi kullanabilirsiniz.

emla krem ne işe yarar

emla krem ne işe yarar

EMLA KREM NASIL KULLANILIR?

Emla kremi kullanmadan önce mutlaka bölgenin temiz olmasına dikkat etmelisiniz. Temizledikten sonra nohut tanesi kadar kremden alıp, ince tabaka halinde ovarak sürün. Sürdüğünüz bölgeyi bezle kapatarak yarım saat kadar bekletin. Gazlı bez ya da pamukla temizleyip uyuşmasını sağlayabilirsiniz. 

AĞDA ÖNCESİ EMLA KREM NASIL SÜRÜLÜR?

Derinin ince olduğu kısımlarda kullanılan ve acısız bir ağda geçirmek isteyen kadınlar için az miktarda emla krem sürerek 1 saat kadar bekletin. Kaş bölgesine uygularken çok dikkatli olmalısınız, göze kesinlikle temas ettirilmemelidir. emla krem nasıl kullanılır

emla krem nasıl kullanılır

EMLA KREMİN FİYATI NEDİR?

Emla krem Eczane Satış Fiyatı ( KDV Dahil ) 220,00 TL'dir.

Nilay Keçeci'den yaz detoksu! 3 günde 4 kilo verdiren summer detoks tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Nilay Keçeci'den yaz detoksu! 3 günde 4 kilo verdiren summer detoks tarifi
Çocukluk bunaması nedir, nasıl tedavi edilir? Niemann-Pick hastalığı ve tipleri

İLİŞKİLİ HABER

Çocukluk bunaması nedir, nasıl tedavi edilir? Niemann-Pick hastalığı ve tipleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 11

harun 2 yıl önce

Geçiktirici olarakta kullanıldiğinda pek işe yaramıyor

Toplam 6 beğeni

Mihriban 3 yıl önce

Yalnız bu giyat ne kardeşim, altın mı satıyorsunuz. Çok etkiliydi bende. Şu an yine tıbbı bir işlemden geçeceğim ama bu fiyata asla satın al mam daha acıya katlanacağım

Toplam 5 beğeni

Esila 3 yıl önce

Bu krem hiçbir şekilde etki etmedi 180 liranıza yazık olur . Eczacılar ise yarıyor diye satıyorlar ama boş.

Toplam 12 beğeni

Emla 2 yıl önce

Artık 220 lira

Toplam 0 Beğeni

Mihriban 3 yıl önce

Belki yanlış kullanmış olabilirsiniz.. Ben çok acılı bir işlem de kulladım 3 kez.doktor tavsiye ettiği için almıştım.. İnanın neredeyse hiçbir şey hissetmedim doktor bile etkisinin bu kadar çok olacağını beklemiyordum dedi

Toplam 1 Beğeni

Tugce 3 yıl önce

Önceleri hem ucuz hemde doluydu keşfedilince fiyat uçtu yarısıda boş artı tamda uyuşturmuyo verilen paraya degmez

Toplam 8 beğeni

SEVDA 3 yıl önce

Bugun kullandım lazer için ve hiç etki etmedi lazeri yaptıramadım

Toplam 3 Beğeni

Pahalı 3 yıl önce

Fiyat çok fazla bunu doktor yazıyor mu

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun