Bioderma Sebium Foaming Gel ne işe yarar? Bioderma Sebium Foaming Gel kullanımı

Cildinizdeki tüm makyaj kalıntılarını derinlemesine temizlemek, sivilce ve akneye meyilli olan cildi güzelce arındırmak için kullanabileceğiniz mucize bir ürünle sizi tanıştırıyoruz. Bioderma'nun karma ya da yağlı bir cilt tipine sahip olanlar için formüle ettiği Sebium serisi içinde yer alan cilt temizleyicisi Foaming Gel hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sizler için yanıtladık.

Başarılı ve kaliteli ürünleriyle dillerden dile yıllardır dolaşan Bioderma cilt bakım markasının inanılmaz ürünü ile sizleri tanıştırıyoruz. Hem cildinize bakım yapan hem de derinlemesine temizleyen bir ürün arıyorsanız doğru adrestesiniz. Bioderma Sebium Foaming Gel son yıllarda yaptığı çıkışla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Bu ürün, özellikle karma ve yağlı ciltlerin laboratuvar ortamında özel formüllerle üretilmiş kaliteli bir bakım ürünüdür. Cilt temizlemek için kullanılan bu jeli  200 ya da 500 ml’lik ambalajlarda satışa sunuluyor. Cildinin sivilceli ve akneli aynı zamanda pürüzlü olduğundan şikayetçi olanlar için ideal bir ürün olacak bu jel, aynı zamanda gözenekleri sıkılaştırıcı etki gösteriyor.

Bioderma Sebium Foaming Gel

Bioderma Sebium Foaming Gel

Derinlemesine etki ederek cildi kısa sürede fresh bir görünüme kavuşturan bu ürün, ciltteki sebum artışını kontrol altına alıyor. Bu da hem sivilce oluşmasını engelliyor hem de oluşan sivilcelerin azalmasını sağlıyor. Karma, yağlı ve akneye meyilli ciltlere özel olarak formüle edilen ürün; cildi makyaj ve kirden arındırıyor.Bioderma Sebium Foaming Gel nasıl kullanılır

Bioderma Sebium Foaming Gel nasıl kullanılır

PEKİ, SEBİUM FOAMİNG GEL NASIL KULLANILIR?

Bioderma Sebium Foaming Gel kullanmadan önce mutlaka makyajdan arındırmalı aynı zamanda başka bir ürün altında olmamasına özen göstermelisiniz. Yüzünüzü suyla ıslatıp, jeli cildinize masaj yaparak sürün. 3 dakika boyunca güzelce uygulayıp, bol suyla temizleyin. Ürünü kullandıktan sonra nemlendirici uygulayabilirsiniz.Gün içerisinde 2 defa uygulayabilirsiniz.

Bioderma Sebium Foaming Gel ne işe yarar

Bioderma Sebium Foaming Gel ne işe yarar

SEBİUM FOAMİNG GEL FİYATI

Bioderma Sebium Foaming Gel sadece kozmetik mağazalarında değil, online alışveriş sitelerinde de satışa sunuluyor. Özellikle ikili paketlerde satılan bu ürünü 70-80 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0