Excipial Lipo ne işe yarar? Excipial Lipo nasıl kullanımı Excipial Lipo fiyatı 2024

Hem nemlendirici özelliği hem de uygun fiyatıyla son günlerde kadınların cilt bakım rutinine eklediği Excipial Lipo Emülsiyon sağladığı faydalarla herkesi şaşırtıyor. Dermatoloji uzmanlarının önerisi üzerine kullanımı adeta cildi pürüzsüz ve sağlıklı görünüme kavuşturan Excipial Lipo nasıl kullanılır, fiyatı ne kadardır ve yan etkileri nelerdir? sizlerle paylaşıyoruz.

Excipial Lipo; deri üzerindeki tabakanın yumuşatılmasında önemli rol oynayan bir ilaçtır. Yumuşatıcılar ve Koruyucular olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahil edilen bu losyonun etken maddesi Üre'dir. 100 gramında 2 gram Üre içeren Excipial Lipo, su geçirmeyen özelliğiyle cildin kolayca emilmesini sağlayarak etkisini gösterir. Ağzı polipropilen kilitli kapakla kapatılmış, 200 ml beyaz renkli emülsiyon görünümlü, hafif parfüm kokulu emülsiyon içeren polietilen şişede yalnızca eczanelerde satışa sunulan Excipial Lipo, mutlaka uzman tavsiyesi üzerine kullanılmalıdır. İçerisinde bulunan erken maddesine alerjiniz varsa daha büyük sağlık sorunlarına yol açabilir. 

Silverdin Krem ne işe yarar? Silverdin Krem nasıl kullanılır? Silverdin Krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERSilverdin Krem ne işe yarar? Silverdin Krem nasıl kullanılır? Silverdin Krem fiyatı

Excipial Lipo nasıl kullanılır

Excipial Lipo nasıl kullanılır

EXCİPİAL LİPO EMÜLSİYON NERELERDE KULLANILIR?

  • Cildi nemlendirmede oldukça başarılı olan bu losyon, kuru ciltle başa çıkamayanların mucize ilacıdır. Kırmızı ve leke şeklinde oluşan egzama tedavisinde de kullanılabilir.
  • Dirsek,diz,topuk, ayak altı gibi yerlerde aşınma, yarılma ve nasır var ise bu losyonu uygulayabilirsiniz. 
  • İsilik tedavisinden pürüzlü ciltlerin düzgünleştirilmesine kadar etki eden bu losyon, atopik egzama tedavisinde kullanılabilir. 
  • Gül hastalığında destekleme tedavi amacıyla kullanılır.

Anestol pomad ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?İLİŞKİLİ HABERAnestol pomad ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?

Excipial Lipo nasıl kullanılır

Excipial Lipo nasıl kullanılır

EXCİPİAL LİPO EMÜLSİYON NASIL KULLANILIR?

Düzenli bir şekilde kullanıldığında kolayca faydasını göreceksiniz. İlk olarak uygulanacak bölgeyi güzelce temizleyin. Elinize nohut tanesi kadar alıp, parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Gün içerisinde 2 ya da 3 defa sürmeniz yeterli olacaktır.

EXCİPİAL LİPO EMÜLSİYON FİYATI NEDİR?

Excipial lipo fiyat 200 ml 172 TL'den satılmaktadır. Reçetesiz satılan bir üründür, bundan dolayı da devlet tarafından karşılanmıyor. 

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 118

SERPiL 3 ay önce

Yüz icinmi vücut icinmi kullanılır

Selçuk Karapınar 5 ay önce

Merhabalar uyuz bir hastalık değildir.uyuzbir böcektürüdür ilk el parmak arasına yerleşir deri altında yaşar doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanırsanız geçer.

Toplam 1 beğeni

Ceren 8 ay önce

Merhaba iyi günler benim arkadaşım uyuz hastalığı bulaşmış bu ilacı kullanıyor faydası olur mu acaba

Aleyna 9 ay önce

İyi günler e vitamini içeriyor mu lazere gidiyorum da

Ali 1 yıl önce

Mrhb iyi akşamlar dövme yaptırdım dövme için kullanabilirmiyim faydası olur mu rengini net tutar bilginiz varmi

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun