Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı 2024

Cildin yüzeyinde olan tüm sivilcelerin geçmesini deri altında olanları da yüzeye çıkararak iyileşmesini sağlayan Nadixa krem hakkında merak ettiğiniz tüm soruları yanıtladık. Sadece uzman doktorların reçete ettiği Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı nedir? Öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Günümüzde adını sıkça duyduğumuz Nadixa kremin etken maddesi Nadifloksasin'dir. Kullanılmaya başlandığından itibaren bakterilerin cilt üzerinde gelişip çoğalmalarını engelleyerek, bakterilerin neden olduğu iltihabi cilt bozukluklarını düzenleyen bu krem, antibiyotiktir. Çoğunlukla ergenlik dönemindeki gençlerde görülen sivilceler (akneler), alna ya da enseye yakın kıl köklerinde, erkeklerde sakal ve bıyık bölgesi, genital bölge, sırt gibi kir ve yağın yoğun olduğu yerlerdeki bakterilerin etkinliği sonucu oluşan içi irin dolu kabartılar ve pembe-kırmızı kabartılarla belirgin sivilcelerin (akne vulgaris) giderilmesi için reçete ediliyor. Kesinlikle uzman doktora danışılmadan kullanılmaması gereken Nadixa kremin içerisinde bulunan etken maddesine karşı alerjiniz varsa ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. 

Fucidin krem ne işe yarıyor? Fucidin krem nasıl kullanılır? Fucidin krem fiyatı 2024İLİŞKİLİ HABERFucidin krem ne işe yarıyor? Fucidin krem nasıl kullanılır? Fucidin krem fiyatı 2024

NADİXA krem

NADİXA krem

Nadixa kremi kullanmaya başladığınızda sürdüğünüz bölgelerde sarı lekeler olabilir. Bunları sabunlu suyla geçirebilirsiniz. Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise; ilacı sürdükten sonra  güneşe çıkmamaya özen gösteriniz.  Bu tür ilaçlar cildinizi güneş ışınlarına karşı daha duyarlı hale getirebilir.

Fito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERFito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?

NADİXA KREM NASIL KULLANILIR?

Nadixa kremi uzman doktorunuz nasıl reçete ettiyse kesinlikle o şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz. Fazla kullanıldığı takdirde hastalığınızda  bir iyileşme sağlanmaz, aksine sağlığınıza ciddi zararlar verebilir. İlacı sürmeden önce sivilceli yerleri su ile arındırıp, temiz bir havlu ile kurulayın. Sivilcelerin olduğu cilde sürüp, hafif hareketlerle masaj yaparak yedirilmesini sağlayın.

NADİXA KREM FİYATI NEDİR?

Eczaneden reçete ile alabileceğiniz Nadixa kremin fiyatı 190,13 ​TL'dir. 

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 52

sder 1 yıl önce

banada verildi doktor tarafından kullanmaya başlayacagım işey yararsa buraya yazarım

Toplam 2 beğeni

İynet 1 yıl önce

Güncel reçetesiz fiyatı 90₺. Uzman hekim yazarsa sgk karşılıyor.

Meltem 1 yıl önce

Ben doktordan mangnis krem istedim bu daha etkili diye bunu verdi. Suan aktif sivilcem yok lekelere sürsem iyi gelir mi

Toplam 2 beğeni

Elifnaz 1 yıl önce

Kremi yüzümüze sürdükten sonra ne kadar bekliyoruz

Toplam 3 beğeni

Esra 1 yıl önce

Bana doktorum yazdı sivilce tedavim icin nadixsa ve zoratanın ile birlikte kullaniyorum aksam yatarken sürüyorum sabahda kalkip yikayıp tekrar süruyorum işe gitmek zorunda oldugum icinde üzerine güneş kremi sürüp o sekilde dişarı cikiyorum tek başina kullanildiginda pek bir işe yarıcaginı sanmiyorum ama yinede az olsa sivilcelerin cikmasinı önlüyor

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun