Akil adamlardan Bahçeli'ye ilginç davet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, akil insanlara yönelik ağır eleştirilerine heyetin İç Anadolu Bölgesi Başkanı Ahmet Taşgetiren'den cevap geldi.

GİRİŞ 10.04.2013 11:48 GÜNCELLEME 10.04.2013 18:07
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kanal A'da yayınlanan Siyaset Masası programında Bedrettin Uğur'a konuşan Taşgetiren, Bahçeli'ye önemli bir de davette bulundu.

Taşgetiren'in eleştirilere cevabı ve Bahçeli'ye yaptığı davet şöyleydi: '' Bahçeli'nin kendisi gelsin. Bu memlekette genç çocuklar sokaklarda çok harcandı. Ülkücüsü de Komünisti de hatta İslamcısı da harcandı. Onları harcayanlar dolaşıyor. Onun için diyorum ki kendisi gelsin soracağı varsa kendisi sorsun. Konya'ya sokmayacaksa bizi o sokmasın. Yakışmıyor kendisine. Bahçeli çok sağduyulu açıklamalar yaptı, ülkücülerin sokağa itibar etmemesi adına önemliydi. Grup toplantısında yaptığı konuşmaları izlesin o imajdan memnunsa devam etsin. Ancak beğeneceğini düşünmüyorum. Bizdeki imajını bitirmesin. Bizi nereye koyuyor ve neden vuruyor. Hain ilan etmeye kalkıp, heyetteki isimleri tek tek sayması ve vurması. Kum torbası mı bu insanlar''

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 16
  • Hüseyin UĞURLU 11 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam. PKK bunlardan bin kat iyi
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 11 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli nin yaptığı. ülke ne zaman zor durumda olsa bunlar fedakarlıktan kaçıyor. Ahmet Abi 'nin bahçeliyi kaale alıp cevap vermesine değmez. ne yapsada anlamaz. bahçeliye biçilen misyonu oynuyor.
    Cevapla
  • mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    Taşgetiren efendi.... sorunun çözümü için eyvallah ama kardeşim bu adamlar 10 milyon PKK zihniyetliyi kurtarmak için 25 milyon Bahçeli zihniyetliyi küstürüyor.Ayrıca Taşgetiren sen akil adam değilmiydin? Sen bu kafayla nasıl toplumları barıştıracaksın.Başbakan mı ayağına geldi yoksa sen mi gittin.Başbakanlık önemli değil.Değişkendir.AKP genel başkanın ayağına gidiyorsun MHP genelbaşkanını ayağına çağırıyorsun.Sizin akılllıığınız bu mu?
    Cevapla
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    hizmet. yorumları okuyorum da bazı arkadaşlar mhp yı eleştirirken sanki hiçbirşey yapmamış gibi lanse ediyor bir arkadaş mafya,çete ,tetikçi,gibi hizmetlerını yazmış,ama önemli bir hizmetlerını herhalde unutmuş gece yarısı merkez bankasının rezervini boşaltmadılarmı
    Cevapla
  • hakan haklı 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkedeki kürt sorunun en önemli nedeni mhp dir.kürtleri baskı zülum haksızlık ile devlete karşı kinlendiriyorlar ondan sonrada sloganlarla parti reklamı yapıyorlar en büyük terör mhp dir.. o yüzden bu sürecin bitmesini istemiyor ne güzel kürtler üzerinden nemalanıyor siyaset yapıyor niye bitsinki.aha vu de vuralım öl de ölelim den sonra üniversiteler karıştı.polisin arkasından slogan atıp oraya buraya saldırıyorlar diyarbakırda kaç gündür olay var bu süreci baltalamak için dindi tekbiri tc ibaresini kullanıyor mhp liler sırf bu sorun bitmesin diye.artık ben bu sorunun mhp yi biitrecek olmasından dolayı bitsin istiyorum benim gözümde mhp pkk dan daha tehlikelidir.pkknın amcı belli mhp nin ne olduğu belli değil bi ulusalcı bi dindar bi komünist bi chp li oluyorlar.yani mhp eşittir çıkar.çıkarı nerde olursa mhp ordadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti