Eski CHP'li: Erdoğan'a 'diktatör' diyenler...

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, Başbakan Erdoğan'ı “diktatörlükle” suçlayan partisi ve diğer çevrelerin ikiyüzlülüğünü ortaya serdi.

Eski CHP'li: Erdoğan'a 'diktatör' diyenler...
Eski CHP'li: Erdoğan'a 'diktatör' diyenler...
GİRİŞ 01.08.2013 13:34 GÜNCELLEME 01.08.2013 13:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kanal A ekranlarında "Melih Altınok'la Hangi Taraf" programına konuk olan CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, CHP'ye ve 'Gezi'cilere verdi veriştirdi.

Sayan, "demokratik haklariçin mücadele ediyorum diyenler, Taksim'de toplanan insanlar Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' diyor. Aynı kişiler Sisi ve Esed'e destek veriyor. Bu ne yaman çelişki?" açıklamasıyla isyanını dile getirdi. 

YORUMLAR 10
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Doğruyu iblis dahi söylese DOĞRUDUR.Bir fikri ve görüşü MENSUP olduğumuz PARTİ veya siyasi eğilim YÖNÜNDEN değil ,Peygamberimizin (s.a.v) buyurduğu gibi VİCDANIMIZIN süzgecinden değerlendirmeliyiz... Kendisini KUTLARIM... doğruları dillendirdiği için...
    Cevapla
  • serkan 10 yıl önce Şikayet Et
    İnanmıyorum.. CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal istifa ederken "hayır, yapma, yapma" diye ağlayan kişi bu değil miydi?. Yoksa benzeri miydi. kusura bakmasın ama o zamanlar ki yorumum "ekmeği kesildi tabi ağlayacak" idi. ancak yeni(!) CHP de kendine yer bulamadı. araya sıkışabilir miyim diye uğraşıyor. siyaset bu işte. ancak söylediklerine gelince doğruları söylüyor.!!
    Cevapla
  • Hakikat 10 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkden Din Düşmanı Olmaz. Atatürk ün dine yaklaşımı belli vefat ettikden sonra Türkiye nin iç ve dış siyaseti ve diğer alanlarda hiçbir insiyatif alma gücü de kalmıyor. Birileri sırf CHP lilere kendi hedeflerine ulaşma yolunda düşman duruş sergiliyor diye İnönü ve onun yolunda devam edenlere düşman diye Atatürk de o dönemdeki CHP liler gibi düşünürdü ve hareket ederdi hem inönü ile de aynı cephedeydiler mücadeleyi birlikte yürüttüler neden farklı düşünsün ondan? ozaman o da düşman sayılmalıdır hatta ve hatta din düşmanı kabul edilmelidir sonuçlarına varmak böyle zihinde fantazi önermeler kurarak akıllar yürüterek yorum yapmak şizofrenilikdir. Hatta Atatürk ün din düşmanlığı yaptığı ile ilgili hiçbir kanıt yok ezana türkçe makyaj bile bugün zaten diyanetin vaazları ile çokdan aşıldı.
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    cem kaya ... aynen .... bu adan simdi CHP de olsaydi ayni yalandaroglu ile hareket ederdi ... yarin yalandaroglu CHP den istifa etse AKP ye hak verir :-) ... ama simdi muhalefet degilmi gayeleri ... hepsi TU KAKA ... ne yaparsan yap
    Cevapla
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    Amin. lan arkadaş türkiyede diktatörün bıyığını bırakan kim la büyük iskender mi ?. açın bakın internete . tabiki inönü...kimi kandırıyor bu ÇHP. bu sağcılar bu solcuların yalanlarına inandığı sürece eski osmanlı ruhu geri gelmez... Ey fatih ey kanuni biliyoruz Allaha yakınsınız ne olur bizi yaratana şunu söyleyin. Bu topraklarda senin için savaşmış binlerce şehidin kanı hatrına bize eski gücümüzü geri versin. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!