Davutoğlu: Komplolar önemli değil

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Burdur'da önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu: Komplolar önemli değil
Davutoğlu: Komplolar önemli değil
GİRİŞ 27.03.2014 16:35 GÜNCELLEME 27.03.2014 18:41

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Bizim milletimiz onurlu bir millettir. Bir devletin gücü, kudreti, dünyadaki itibarıyla ortaya konulur. Geçtiğimiz sene içinde birçok senaryo oynandı. Birçok komployla karşı karşıya kaldık. Her gün yeni bir komployla karşı karşıya kalıyoruz. Bunların hiçbiri önemli değil" dedi.Bakan Davutoğlu, partisinin Şeker Meydanı'nda düzenlediği mitingde, Burdur'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini söyledi.

Burdur'un hafızasında özel bir yeri olduğunu anlatan Davutoğlu, "Çünkü askerliğimi Burdur'da yaptım. Burdur'un suyunu içtik. Bereketli güzel topraklarında bulunduk. Burdur Gölü'nü hep temaşa ettik" diye konuştu.

30 Mart'ta çok önemli tarihi bir seçim yapılacağını ifade eden Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Bu seçim, Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri. Sadece bir mahalli seçim değil. Mahalli seçim olmak bakımından da önemli ama 12 yıldır bu ülkenin, daha önceki makus talihini değiştirmiş bir iktidarın, milli iradenin bir şekilde halktan tekrar güçlü bir destek istediği seçimdir. Onun için son 15-20 gün içinde 20'yi aşkın vilayette miting yaptım. Her yerde aynı soruyu sordum; 'Son 12 yıl içinde Türkiye'nin her alanda kat ettiği ilerlemeden memnun musunuz? Sayın Başbanımıza ve ekibine, bizlere bir emanet tevdi ettiniz. Bu emanetin hakkını verdik mi? 30 Mart'ta soru şu; 'Tekrar 90'lı yıllarda olduğu gibi hastane önlerinde hastaların yakınlarının rehin tutulduğu döneme geri mi döneceğiz? Yoksa vatandaşlarına saygının bir gereği olarak, bütün vatandaşlarına her türlü sağlık hizmetini sürdüren, veren bir iktidarın devamında mı karar kılacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı