MHP'li Öztürk: Çatı adaya herkes hayran

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında konuştu.

MHP'li Öztürk: Çatı adaya herkes hayran
MHP'li Öztürk: Çatı adaya herkes hayran
GİRİŞ 18.06.2014 11:02 GÜNCELLEME 18.06.2014 11:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "Çatı aday teklifinden toplumun bütün katmanları memnun olmuş, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız ilgiyle, hayranlıkla takip etmiştir" ifadesini kullandı.

Öztürk, yazılı açıklamasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'de toplumsal barışın yeniden inşasını arzuladığı, kurumlar arası ahengin ve hukukun siyasetin tekelinden çıkmasını istediğini belirtti.

Bahçeli'nin yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye ve bölgeye huzur getirmesini sağlamak amacıyla devlet adamlığı vizyonu ve sorumluluğunun bir gereğini de yerine getirdiğini ifade eden Öztürk, "Çatı aday teklifinden toplumun bütün katmanları memnun olmuş, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız ilgiyle, hayranlıkla takip etmiştir" değerlendirmesini yaptı.

İktidar partisinin seçmenlerinin dahi bu duruma olumlu yaklaşmasına rağmen sadece yöneticilerinin rahatsız olduğunu iddia eden Öztürk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in bir televizyon programında "MHP'nin bugünkü yöneticilerinin milliyetçi olmadığını" söylediğini belirtti. Çelik'ten önce bilgi sahibi olmasını isteyen Öztürk, "Şimdi sen en yakın Ülkü Ocaklarına git, oradaki evlatlarımızdan bu konuda öğreneceklerin vardır, öğren ve sonra konuş" görüşüne yer verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    AH OKTAY AH MİLLET VEKİ,LLERİNİZ TANIMYORUZ DİYOR SEN HAYRANIZ DİYORSUNUZ.. acaba doğru olan ne bunlşar doğru ise mhp yalan mhp doğru ise milletveki,lleri yalan tam deve misali (( deveye sormuşlar neren eğri oda nönüp nerem doğru'ki demiş tıpkı mhp gibi ))))
    Cevapla
  • keskin söz 9 yıl önce Şikayet Et
    Cati adayina herkes hayranmis!. Beni o herkesin icine katma ulkusunu satmis MHPli...
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET. evet ben şahsen çok memnun oldum Dünya Liderimiz karşısında böyle bir aday çıkarttıkları için.
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP NE HALE GELMİŞ. CHP ve diğer partilerden aykırı sesler çıkıyor sadece MHP'de "tık" yok. Dün İzmit MHP Vekili Türkkan'a Çatı Adayı ile ilgili fikri sorulmuş, "Toplantıya giriyoruz, çıkınca konuşacağım".. Çıkınca da ne konuştuğu malum. Bunlar liderlerin vekilleri, onların adına lider düşünür, bunlar sadece o düşünceyi ifade eder. Bunlar Milletin vekili değil. Bu sözüm tüm partiler için geçerli. "Parti disiplini" adı altında hür irade engelleniyor.
    Cevapla
  • YILMAZ YAVUZ 9 yıl önce Şikayet Et
    KENDİ ADINIZA KONUŞUN.. Sayın Öztürk, adayınızın hayrını görün. Çok beğendiyseniz seçim sonunda partinize alırsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler