CHP'li İnce'den çirkin sözler

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce Yalova'da Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları neticesinde konuştu.

CHP'li İnce'den çirkin sözler
CHP'li İnce'den çirkin sözler
GİRİŞ 08.08.2014 22:40 GÜNCELLEME 08.08.2014 22:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, vatandaşları 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanmaya çağırarak, "Oyumuzu kullanmalıyız ki çocuklarımızın geleceği güvencede olsun" dedi.

BU DİKTATÖRÜ İKİ SEKSEN YERE UZATMALIYIZ

İnce, şunları söyledi:

"Hep birlikte 30 Mart'ta ulaştığımız gibi milletvekili seçilmek için, belediye başkanı seçtirmek için uğraştığımız gibi eğer 10 Ağustos'ta sandığa sahip çıkarsak, 'Şişko kedilere' geçit vermezsek, hiç merak etmeyin. Benim Yalova'dan hiç kuşkum yok zaten de Türkiye'de de seçilemez bu, merak etmeyin. Bizler, 10 Ağustos'ta sandık başına gitmeliyiz, oyumuzu kullanmalıyız. Oyumuzu kullanmalıyız ki bu diktatörü iki seksen yere uzatmalıyız. Oyumuzu kullanmalıyız ki çocuklarımızın geleceği güvencede olsun. Yandaş yargıdan, yandaş medyadan hesap sormak için oyumuzu kullanmalıyız, kin ve nefret bulutlarını ülkemizin üzerinden salmak için oy kullanmalıyız. İnsanları Alevi-Sünni diye ayrıştırmak isteyen bu adamdan kurtulmak için oy kullanmalıyız."

YORUMLAR 5
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    muharrem. senin şu verdiğin pozu verenler sever mi alnı secdeye gelen tayyibi?
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    11 ağustosta hangi delikte saklanacan ?. her seçimden önce olduğu gibi bol keseden atmayı çok biliyorsunuz ! ardından en azından 3 gün görünmeden saklanır birbirinizin saçını başını yolarsınız millet bize neden oy vermiyor diye !
    Cevapla
  • karahasan 9 yıl önce Şikayet Et
    yalovayı göreceksin sayın ince. ben yalovalıyım yalovayı sözde ak partili olan bir kaç chp meraklısı yüzünden kazandın ama yarın sen görürsün kim uzanıyor iki seksen sen şimdiden efkardan içmeye başla.
    Cevapla
  • rıdvan türk 9 yıl önce Şikayet Et
    iki. iki seksen kim uzanır pazar günü görüşürüz
    Cevapla
  • marem er 9 yıl önce Şikayet Et
    kullanacağız merak etme. her zamanki gibi kullanacağız sağduyuyla geleceğimiz için ama sonuç senin gibilerin hoşuna gider mi bilmem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi