"Kılıçdaroğlu sadece hayal kurar biz yaparız"

Davutoğlu Ordu Giresun Havalimanı açılışında CHP'ye yüklendi "Mega projeler hayata geçtikçe Kılıçdaroğlu mega hayaller kurmaya başladı" dedi

GİRİŞ 22.05.2015 15:35 GÜNCELLEME 22.05.2015 16:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanımı için deniz doldurarak yapılan maliyeti yaklaşık 300 milyonu bulunan 2 milyon kapasiteli havalimanının açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından gerçekleştirildi. 

Erdoğan ve Davutoğlu tören alanına uçakla geldikten sonra kürsüye çıkıp halkı selamladı. 

Davutoğlu açılışta şunları söyledi: 

Ordulular, Giresunluları selamlıyorum. Allah'ın selamı üzerinize olsun. Bugün burada hepiniz adına Cumhurbaşkanımıza teşekkürü borç biliyorum. Ak Parti'nin mega projeleri hayata geçtikçe Sayın kılıçdaroğlu da mega hayaller kurmaya başladı. Biz hayalleri gerçek yaparız o sadece hayal kurar.

Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul'da inia ediliyor. Dünyadaki en kuleli asma köprüyü inşa ediyoruz. Karadeniz ile Marmarayı birleştiren kanal İstanbul'un proje çalışmaları yapılıyor. 3 Katlı tünelle Asya ile Avrupa'yı birleştiriyoruız.

Çalıntı fikirlerle Türkiye merkez ülke diyor. Biz tarih yazıyoruz o arkadan takip ediyor. Anavatanla su tüneli ile kim birleştiriyor. Bunların hepsi mega proje hayal bile edemezler biz gerçeklelştiririz. Dünyada . havalimanını inşa etti. Rize'de de inşa ettik. 54. havalimanını açtık. Yüksekova'daki 55. olacak. Türkiye olağanüstü hamlelerle merkez ülke oldu. Ordu ve Giresun'da 9'da 9 yapmaya var mısınız?

MHP'nin 2002'deki ulaştırma bakanına sormuşlar bunu biz değil torunlarımzı göremez demişler. Biz yaptık. 3500 Km'yi aşan hızlı tren hattı kuracağız. Asya'nın derinliklerinden gelen bütün demiryolları anadoludan geçecek. Doğu batı kuzey güney aksında tüm demiryolları birleşecek. Karadeniz, Akdeniz'e kadar ulaşacak. Yeni geleceğe Yeni Türkiye'ye var mısınız? Bütün mega projeleri kim yaptı? Onlar konuşur Ak Parti yapar. Bu millet için daha büyük hizmetlere ahdettik. 2023'e kadar tüm mega projeler hayata geçecek. Asya'ya Avrupa'ya yeni yollar kuracağız. 

Millet bize teveccüh göstermezse ben bu koltuğu devrederim. Kılıçdaroğlu oyum düşmezse bırakmam diyor. Devlet Bahçeli 12 seçim kaybetmiş bırakmam diyor. Demirtaş iki şey söyledi. "Ben bırakırım ama barajın altında kalır ve başarısızlık benden kaynaklanırsa bırakırım dedi." Böyle olur mu başarı da başarısız da liderindir. 

Küçük aklı ile diyor ki Davutoğlu zaten başkanlık sistemi geldiğinde gidecek diyor. Bre gafil sizdeki gibi değil. Bizim meselemiz ezeli ebedi bir davanın neferi olmak. Biz yola çıkarken Tarık Bin Ziyad gibi gemileri yakmışız. Bıraktığımız koltuğa dönüp bakmayız. 

Kendi tankını kendi helikopterini yapan kudretli Türkiye'ye var mısınız? Malazgirtin 1000. yılında ebedi kardeşliği balkanlara kafkaslara çevre coğrafyalara yaymaya var mısınız?Bunun için ilk hedef 7 Haziran. Paralel çetenin oyunlarına dur diyecek miyiz? 7 Haziran'da destan yazıyor muyuz?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • aziz 8 yıl önce Şikayet Et
    Baskanlik sistemine gecersek aday olarak reis kardesim ahmet diyip aday gosterir koltuk sevdasi yoktur .zamaninda kardesim gul dedigi gibi...
    Cevapla