Erdoğan: Bunun bedelini çok ağır ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT TIR'larının durdurulması ile ilgili çıkan haberle ilgili çok sert açıklama yaptı.

GİRİŞ 01.06.2015 00:45 GÜNCELLEME 01.06.2015 08:05
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Cumhuriyet gazetesinde Can Dündar imzalı çıkan haberle ilgili, ''Bu olay Bayırbucak Türkmenleri ile alakalı bir konu. İnsani yardımı, lojistik destek noktasında şu anda Milli İstihbarat Teşkilatımız, Bayırbucak Türkmenleri'ne bu desteği vermektedir. Bu söylenmiştir. Milli İstihbarat Teşkilatı'na atılan bu iftiralar, yapılan gayrimeşru operasyon, bir yer de bu ajan ve casusluk faaliyetidir. Bu casusluk faaliyetinin içine bu gazete de girmiştir. Orada rakamlar falan veriliyor. Bu rakamların kaynağı nedir  Kimden aldın sen bu rakamları  Paralel Yapı'dan. Bununla ilgili ben avukatlarıma talimatı verdim ve davayı anında açtım. Burada hakikaten samimi dürüst olan, onlara verdiğimiz eğitimi çok samimi olarak açıklarlar. Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 81
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibisin be sonuna kadar arkandayız.
    Cevapla
  • Osman Er 8 yıl önce Şikayet Et
    Delikanlım, işaret aldığın gün atandan Yürüyeceksin... Millet yürüyecek arkandan ! Sana selam getirdim Ulubatlı Hasandan ....
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Mit tırlarını durduranlar İsraile uşaklık yapanlardır..bunların Çok ağır cezalara çaptırılmaları hatta Türk Vatandaşlığından çıkarılmalıdır.
    Cevapla
  • gölcüklü 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım seçim öncesi bunların son çırpınışları, seçimi kazandığımızda sayın başbakanımız a. davutoğlu balkon konuşması yaptığında bu hainliği millete yapanlar kaçacak yer arayacak.
    Cevapla
  • Veysel 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurun Başını destekliyoruz. O Kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı