Erdoğan'dan 'Abdullah Gül' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan'dan 'Abdullah Gül' açıklaması
Erdoğan'dan 'Abdullah Gül' açıklaması
GİRİŞ 14.06.2015 02:15 GÜNCELLEME 14.06.2015 05:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bu sene birincisi düzenlenen Avrupa Oyunları açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.

''SÜRECİ KONUŞTUK''

Gazetecilerin merak ettiği bir konu da, Abdullah Gül ile Erdoğan'ın yaptığı görüşmeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin, ''Abdullah Gül ile telefon görüşmenizin mahiyeti neydi?'' sorusuna, ''Sayın Gül seçim günü aramıştı, seçimden sonra da tekrar aradı. Kısaca süreci konuştuk. Bir an önce hükümetin kurulmasının iyi olacağını ifade etti. Ben de aynı kanaatte olduğumu belirttim'' cevabını verdi.

YORUMLAR 3
  • harbimi 8 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan Gül ü her türlü durdurmaya çalışıyor ama konjöktür Gül ün lehine çalışıyor. Istesin Gül siyasete girerek bütün hesapları bozar. Erdoğanmuhalefetten çok Gül ün hamlesinden korkuyor.
    Cevapla
  • ali emir 8 yıl önce Şikayet Et
    bunu telefondada yapalirdiniz.Bence olumsuz hükümet arayışı ve sonrası konuşuldu abdullah gülün geri dönmesi erdoğanında akp nin başına geçmesi konuşulmuş olabilir.
    Cevapla
  • tolga 8 yıl önce Şikayet Et
    realist bir analiz değil senin yorumun rasyonel bakmanı diliyorum illa ki birşeyler konuşulmuştur fakat bu konuşma senin söylediğin değildir. başkalarının söylediğiyle hareket etme derim aksi halde komik duruma düşebilme ihtimali doğar senin için ali kardeşim saygılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt