'Bunları sırt sırta görünce kahroldum'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 37. Ensar Vakfı Genel Kurul toplantısında konuştu.

'Bunları sırt sırta görünce kahroldum'
'Bunları sırt sırta görünce kahroldum'
GİRİŞ 28.02.2016 03:56 GÜNCELLEME 28.02.2016 11:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Genel Kurul'un hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, 1979'dan beri faaliyetlerini yakından takip ettiği, pek çok faaliyetlerinin içinde yer aldığı vakfa kuruluşundan bugüne kadar hizmeti geçen herkese şükranlarını sundu. 

Katılımcıların ''İşte ordu, işte komutan'' sloganları üzerine Erdoğan, ''Bu tür sloganlar yanlış anlaşılmalara vesile olur. Bizim çok güçlü bir ordumuz var. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz var. Şu anda Güneydoğu Anadolu'da bu teröristlere, işte Cehennem Deresi'nde neler çektirdiğini görüyorsunuz. Aynı şekilde polisimiz var'' diye konuştu.

Salondaki gençlerin de vakti geldiğinde silahlı kuvvetlerin içinde yer aldığını, bundan sonra da yer almaya devam edeceğini anlatan Erdoğan, Türkiye'deki terör eylemlerinde ebediyete göç eden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere şifalar diledi.

PARALEL İHANET ÇETESİ 

'Paralel devlet yapılanması'yla ilgili eleştirilerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu ihanet çetesi, güvenlik ve yargı içinde yuvalanmış. Emirlerini amirlerinden değil, Pensilvanya'dan alıyorlardı. Bunların bu girişimi, ümmeti parçalama girişimidir. Babayı anneden, yavrularını babadan, anneden ayırdılar. Öyleyse buna karşı duruşumuz çok dik olmalı. Hepsinden öte, bölücü terör örgütüyle bunları yan yana görmek, bunları sırt sırta görmek. Aslında bu işin nereye gittiğinin en açık ifadesidir. Bölücü terör örgütüyle bunları sırt sırta gördüğüm zaman gerçekten kahroldum. Geziciler, paralelciler ve bölücüler bize karşı ortak bir mücadele yürütüyorlar. Bir araya gelmesi mümkün olmayan kesimler aynı hedefe ateş ediyorlar'' diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Reis senin arkada halk var dualarımız seninle reis uzun adam
    Cevapla
  • zaza diyarlı 8 yıl önce Şikayet Et
    merak etme başkanım kürtler seninledir.
    Cevapla
  • Zaza12 8 yıl önce Şikayet Et
    Dik durmaya devam sayın Cumhurbaşkanım ümmet seninle !!!
    Cevapla
  • İhsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah onları bildiği gibi yapsın müslüman insan akıllı olur aklını ve vicdanını kaybetmez müslüman adamın yeri devletin yanı ve ülke liderinin yanı olmalıdır artik müslümanların uyanmasi lazım artik
    Cevapla
  • batmanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayin cumhurbaşkanim Allah senin gibi insanlarla olsun Allah sana gūç kuvvet versin biz seninle gurur duyuyoruz Allahū Teale seninle ve senin arkadaşlarinla olsun Allah sizi kafirlere ve zalimlere karşı galip kılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim