Başkan adaylarından 'Oktay Vural' yorumu

MHP'de genel başkan adaylarından Ümit Özdağ ve Koray Aydın Oktay Vural'ın istifasını değerlendirdi.

Başkan adaylarından 'Oktay Vural' yorumu
Başkan adaylarından 'Oktay Vural' yorumu
GİRİŞ 23.06.2016 13:02 GÜNCELLEME 23.06.2016 13:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ümit Özdağ, delegelerle görüşmek için dün akşam Çorum'a geldi. Çorum-Ankara karayolu üzerinde bulunan bir reastoranda delegelerle iftarda buluşan Özdağ, gazetecilerin Oktay Vural'ın istifasına yönelik sorularını yanıtladı. Ümit Özdağ, bunu gecikmiş bir adım olarak değerlendirerek, şöyle dedi:

"UZUN ZAMANDIR BEKLİYORDUM"

"Ben Oktay Bey'in bu adımı atmasını uzun zamandır bekliyordum. Gecikmiş bir adım olarak görüyorum. Keşke kurultay gerçekleşmeden önce bu adımı atsaydı. Ancak, yine de olumlu bir adımdır. Oktay Vural gibi, Devlet beyin yanında en önemli görevlerde bulunan bir siyasetçinin bu adamı atması artık Genel Başkan'ın politikalarının yürümez olduğunu çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. Ben bu adımı diğer Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinin ve yetkililerinin de artık atması ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin içine sokulmak istendiği bu dar kıskaçtan bir an önce çıkartılması açısından büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde bu tür başka adımları da bekliyor bunun için de dua ediyorum. Oktay Bey'in istifası değişimden yana olduğu gösteriyor."

KORAY AYDIN: OKTAY VURAL'IN ADAY OLMASIYLA İLGİLİ BİR SİNYAL ALMADIM

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Oktay Vural'la telefonla görüştüğünü, bir adaylık sinyali almadığını söyledi.

Temaslarda bulunmak için Gaziantep'e gelen MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın basın açıklaması yaptı. Oktay Vural'la telefonla görüştüğünü belirten Koray Aydın, "Daha önce istifa yönünde bir sinyal olmuştu zaten, rahatsız olduğunu biliyordum. Dolayısıyla şahsen benim için bir sürpriz olmadı. Beklediğim bir gelişmeydi. Almış olduğu bu karar kendisi için hayırlı uğurlu olsun. Dün akşam kendisiyle bir telefon görüşmesi yaptım, kendisinden adaylıkla ilgili bir ışık almadım. Ama önümüzdeki günler ne gösterir onu bilemem" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • hacı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi çok iyi oldu bu herifi her görmemde psikolojim bozuluyordu,hele ağzından salyalar akması beni deli ediyordu.
    Cevapla
  • salim 7 yıl önce Şikayet Et
    işine gelmediği için olmasın
    Cevapla
  • öm of 7 yıl önce Şikayet Et
    mhp bitmiş mhp de pkk nın yolunda mhpliler dikkatli olun bir pareleldir gidiyorsunuz sonunuz kötü tarafsız biri olarak gözlemim bu
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    aday olun görün milleten tokadı mhpeye her gelen aday oluyor sanıyorlar bu millet saf yemez ilk seçimde barajın altına gideceksiniz millet bu ayak oyunlarını çok gördü chpede kasetle gelen adam ipi kimin elinde beli vural efendi boş tenekeden başka bişey degil paralenin emrine girmiş başkan adayları var bunların eline geçerse mhp chpyle aynı yolda zaten tam gazla chp mhp hdp pkka aynı karede görürsek şaşırmayız yazıklar olsun bunlara ülkücü diyene çakma adamlar
    Cevapla
  • Djdj 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence amac muhaliflerin oyunu parcalayip bahceliyi tekrar baskan yapmak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!