O kare neden AK Parti kitapçığında yer aldı?

AK Parti'nin referandum kitapçığında Erdoğan, Yıldırım ve Bahçeli'nin çay içtikleri fotoğraf yer almıştı. Cevdet Yılmaz, bu fotoğrafın neden kitapçığa koyulduğunu anlattı.

O kare neden AK Parti kitapçığında yer aldı?
O kare neden AK Parti kitapçığında yer aldı?
GİRİŞ 27.01.2017 13:29 GÜNCELLEME 27.01.2017 13:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz referandum sürecinde partisinin izleyeceği yol haritasını anlattı. "Mutfağımız çalışmaya devam ediyor henüz kampanyanın ana sloganını belirlemiş değiliz" diyen Cevdet Yılmaz, sürecin adım adım ilerleyeceğini söyledi.AK Parti, anayasa değişiklik teklifinin detaylarını anlatmak için toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelecek.

O FOTOĞRAFA NEDEN YER VERİLDİ

AK Parti'nin referandum kitapçığında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli'nin çay içtikleri fotoğraf yer almıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bu fotoğrafın neden kitapçığa koyulduğunu anlattı.Yılmaz, Bahçeli'nin fotoğrafı ile "Türkiye'nin daha fazla diyaloga, daha fazla işbirliğine ihtiyacı var" mesajının verilmeye çalışıldığını söyledi.

YORUMLAR 4
  • Söz Konusu Vatansa 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Layığını Bulurmuş Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Binali Yıldırım Ve Devlet Bahçeli'nin Ortak Özelliği Türkiye Ve Vatan Sevdasıdır Yani Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır Diyen 3 Çılgın Türk
    Cevapla
  • Sevdamız Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Yerli Cumhurbaşkanı,Başbakan Ve Yerli Muhalefet Lideri Yani Milli Birlik
    Cevapla
  • Milli Cephe 7 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü Türkiye'de Vesayeti Sona Erdiren Ve Devlet İle Halkı Birleştiren Sayın Recep Tayyip Erdoğan Var Ve Yanında Her Zaman Devletinin Yanında Olan Ve Ülke Sıkıntıya Girdiğinde Devreye Girip Yol Açan Adı Gibi Olan Sayın Devlet Bahçeli Var Yani Yerli Ve Milli Ülkelerine Hizmet İçin Yaşayan Dava Adamları Var Bunlar da Ülkeyi Parçalamayı Değil Birleştirmeyi Hedefler
    Cevapla
  • Harun DOĞRU 7 yıl önce Şikayet Et
    1 Kare 3 Adam ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yasak kalktı, vatandaşlar akın etti! 10 yılda 13 kat arttı
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..