MHP'de sıkı güvenlik önlemleri

Referandum öncesi MHP Genel Merkezi’nin önü de beton bariyerler ile kapatıldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin koruma sayısı da arttırıldı.

MHP'de sıkı güvenlik önlemleri
MHP'de sıkı güvenlik önlemleri
GİRİŞ 02.02.2017 18:47 GÜNCELLEME 02.02.2017 18:47

Son dönem güvenlik tehdidinin artması üzerine siyasi partiler ve siyasetçilere yönelik alınan önlemler arttı. Bu kapsamda MHP Genel Merkezi’nin önü de beton bariyerler ile kapatıldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin koruma sayısı da arttırıldı.

BAŞBAKAN YILDIRIM VE BAKAN SOYLU LİDERLERİ ARADI

Son aylarda artan güvenlik tehdidi sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz haftalarda  siyasi parti yöneticilerini aradı, Genel Başkanlara zırhlı araç tahsis edilmek istendiğini söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “gerek yok” diyerek bu teklifi kabul etmedi. Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise zırhlı araç kullanmaya başladı.

MHP GENEL MERKEZ BİNASININ ÖNÜNE BETON BARİYERLER

Ancak son dönemde MHP Genel Merkezi’ne yönelik güvenlik önlemlerinde de artış var. Bunlardan biri Ankara Balgat’ta bulunan Genel Merkez binası önünde alınan fiziki önlem. Geçen Emniyet Müdürlüğü ve Valilik yetkilileri binada inceleme yaptı. Ardından Parti Genel Sekreterliği’ni alınacak yeni önlemle ilgili bilgilendirdi. Güvenlik noktasını da güçlendirmek amacıyla binanın önü beton bariyerlerle kapatıldı.

KORUMA SAYISI 8'E ÇIKTI

Zırhlı araç kullanılması yönündeki öneriyi reddeden MHP Genel Başkanı’na yönelik koruma önlemleri de değişti. Yanında sayısı 12’ye kadar koruma polisi bulundurma hakkı bulunan Devlet Bahçeli’nin uzun süredir kendisi ile çalışan polislerin emekli olmasının ardından 3 koruması kalmıştı. Yenilenen tedbirler kapsamında Bahçeli’nin yakınındaki koruma sayısı 8’e çıkarıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu