AK Parti'de kritik gün... Gözler yeni MYK'da

AK Parti Grup Toplantısı, bugün saat 12:00'de başlayacak ve basına kapalı olarak gerçekleşecek.

AK Parti'de kritik gün... Gözler yeni MYK'da
AK Parti'de kritik gün... Gözler yeni MYK'da
GİRİŞ 24.05.2017 10:16 GÜNCELLEME 24.05.2017 10:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan olmasının ardından, Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkanı olarak seçilecek.

Toplantının bir diğer önemli gündemi ise 50 kişilik MKYK'nın ardından, merakla beklenen MYK olacak. Bugün, yeni MYK'nın da açıklanması bekleniyor.

MYK sürecine paralel olarak, Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğin de açıklanabileceği ihtimaller arasında gösteriliyor. Kabine revizyonu için konuşulan bir diğer gün ise, cuma günü.

"BİNALİ BEY'İ ÖNERİYORUZ"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bugünkü toplantı için dün Meclis'te yaptığı açıklamada "Yarın kapalı grup toplantımızı yapacağız. Cumhurbaşkanımızın Genel Başkan olması sürecinde milletvekili olmayışı nedeniyle yarınki toplantıda grup başkanını seçeceğiz. Bizler AK Parti Grubu'nun Başkanı olarak Başbakanımız Binali Beyi öneriyoruz." demişti.

YORUMLAR 2
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu müjdeyi kim verirse çok hayır duası alacak! İki alemde de sırtı yere gelmez! bedelliaskerlik
    Cevapla
  • akif 6 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli askerlıkten bahseden askerlik yapıp canını ortaya koyana kaç paralık bedel kopyuyor acaba geçmişte yapılanlarda yanlıştı şimdide yanlış acaba bir canın parasal değeri nedir neye göre tespit edilecektir geçmişte bu yanlışı yapanlar iki cihanda vebaldesiniz bu gerçeği inkar etmek yerine görmek daha doğru olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor