CHP'yi Moğultay'la vurdu

Bakan Bozdağ hakkında CHP tarafından verilen gensoru önergesinin gündeme alınması reddedildi. Bakan Bozdağ, CHP'li Mehmet Moğultay'ın kadrolaşma ile ilgili itirafları ile vurdu.

CHP'yi Moğultay'la vurdu
CHP'yi Moğultay'la vurdu
GİRİŞ 24.05.2017 22:18 GÜNCELLEME 24.05.2017 22:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında CHP tarafından verilen gensoru önergesinin gündeme alınması reddedildi. Adalet Bakanı Bozdağ, CHP'li Mehmet Moğultay'ın kadrolaşma ile ilgili itirafları ile vurdu. 

Bozdağ konuşmasında Moğultay'ın sözlerini hatırlatarak "Sayın Seyfi Oktay zamanında 2 bin civarında hâkim alındı. Benim dönemimde bin civarında hâkim alındı. 3 bin hâkim alındı. Bu örgüte kadro vermeyecekler de kime verecekler, MHP'ye mi verecekler?" devamı da var."Yapılacak en akıllı hareket…" Bakın, bakın, kadrolaşma zihniyetini nasıl gösteriyor "…kendi devri iktidarında örgütleneceksin, kadrolaşacaksın, bu kadrolar günün birinde gelecek ve senin yolunu açacak. Şimdi en azından biz adil davranarak örgütü sınavlardan haberdar ediyoruz, örgütü bilgilendiriyoruz, örgüte sınava girme olanağını sağlıyoruz. Yanlış mı yapıyoruz?" Kim demiş? Mehmet Moğultay. Parti örgütlerine gönderiyor, haber veriyor da eleştiriler üzerine cevap veriyor. "Kadrolaşacak, önünü açacak." diyor. Şimdi, baktık bu kadrolar günü geldiğinde neler yaptı, hep beraber gördük."dedi. 

Bozdağ "Bakın, daha başka bir şey söyleyeceğim. Avukatlıktan hâkim ve savcılığa geçmede yazılı sınav yoktu, sadece sözlüyle alınıyordu. Bakın, o dönemde kimler alınmış? Ben burada, özel bilgi olduğu için kişilerin ismini vermeyeceğim. Resmî Gazeteleri açar bakarsanız kimler sadece sözlüye çağrılıp alınmış, hepsi burada. Başka isimler de var. Resmî Gazete'yi alır bakarsanız orada o isimlerin hepsini görürsünüz." diye konuştu

YORUMLAR 3
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde günlerdir bunları söylüyoruz. Işte chp li kk partisi bu. Rahmetli Atatürk'ün partisi chp ne hale geldi. Genel başkan kemal Kılıçdaroğlu olan bir chp.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    şu chp memleketi yıkmak için uğraşıyor.galip olan allahtır.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    o dönemi çok iyi hatırlıyorum. gazetede aynen bu haberler çıktı. isteyen gazetelerin arşivlerinden bakabilir. 90 lı yıllar bu ülkenin en karanlık yıllarıdır. her tür entrika, pis işler, dayatmalar, faili meçhuller, darbeler, krizler vesair ne varsa bu on yıla sığdırdılar. kim yaptı bunları. devletin içine çöreklenmiş sözde siyasetçi, işadamı, bürokrat kılıflı insanlar ve bunların yurtiçi ve yurtdışı işbirlikçileri. devlet hala bu tortularla uğraşıyor. Allah kolaylık versin, o dönemi yalnızca yaşayanlar bilir, çoğuna gazel okumak gibi gelebilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı