AK Parti'den çat kapı ziyaret!

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca, ramazan ayı boyunca yapılacak çat kapı iftar ziyaretlerinde, misafir olunan evlere tarhana ve tahta kaşık hediye edilecek.

AK Parti'den çat kapı ziyaret!
AK Parti'den çat kapı ziyaret!
GİRİŞ 25.05.2017 12:35 GÜNCELLEME 25.05.2017 12:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye üye olduğu toplantıda Kadın Kolları'nın önemine dikkati çekerek, çat kapı ziyaretlerin artırılması talimatını vermesinin ardından AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca çalışmalar hızlandırıldı.

AA muhabirine konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, bu sene ramazan ayında "Bereketi paylaşalım, iyilikte buluşalım" sloganıyla çat kapı ziyaretlerle ihtiyaç sahibi ailelerle iftarda buluşacaklarını bildirdi.

Çam, her sene yaptıkları çat kapı iftar ziyaretlerini bu yıl milletvekili ve bakan eşleriyle beraber gerçekleştireceklerini belirterek, geçtiğimiz sene "Sofranız soframızdır" sloganıyla gittikleri evlere bir sofra hediye götürdüklerini hatırlattı.

Bu ramazanda ise ailelere tarhana ve tahta kaşık hediye edeceklerine işaret eden Çam, "Hem hatıra bırakmak hem de tarhana ve tahta kaşıkları kadınlardan tedarik ederek onlara destek olmak istiyoruz." dedi.

YORUMLAR 3
  • Mat 6 yıl önce Şikayet Et
    Habire çat kapı gittikleri söyleniyor ama geldi diyeni duymadım daha acaba sapa bir yerde mi oturuyorum diye düşünüyorum
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geldiler safalar getirdiler yalnız getirdikleri hiç hoş değil ağzımıza bir kaşık bal çalmakla ne değişecek ki ? Ben yıllardır sıkıntıdayım ,aldığımız üç kuruş esas buna bir çözüm
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    normalde misafiri çok severim ama 16 yıldır kapımı çalmayanlar sakın ramazanda gelmeyin hele elinizde birşey görmeyeyim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular