BBP'den 15 Temmuz etkinliği açıklaması

BBP tüm örgütleriyle, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla yapılacak etkinliklere en üst düzeyde katılım sağlayacak.

BBP'den 15 Temmuz etkinliği açıklaması
BBP'den 15 Temmuz etkinliği açıklaması
GİRİŞ 11.07.2017 00:04 GÜNCELLEME 11.07.2017 00:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisinin (BBP) Başkanlık Divanı, Genel Başkan Mustafa Destici başkanlığında toplandı.

Toplantının ardından yayınlanan sonuç bildirgesinde, 15 Temmuz'un birinci yılına atıfta bulunuldu.

Türk milletinin 249 şehit ve binlerce gaziye rağmen darbe girişimine izin vermediği hatırlatılan bildirgede, "Kurulduğumuz günden bugüne kadar, şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın 'Namlusunu milletine döndürmüş tanka selam durmam' sözünü kendisine şiar edinmiş hareketimiz ve kadrolarımız bugüne kadar darbelerin her türlüsüne karşı durmuş ve kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın yine karşı durmaya devam edecektir" değerlendirmesi yapıldı.

15 Temmuz şehitlerine rahmet dilenen bildirgede, "15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü vesilesi ile yapılacak olan demokrasi nöbetleri başta olmak üzere tüm etkinliklere genel merkez, il, ilçe ve belde teşkilatları, gençlik ve kadın kolları olarak en üst düzeyde katılım sağlanacaktır" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 4
  • AKHİLAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün Muhsin başkanın kurduğu partiye başkanlık edenlere kırgınlık duyacağım hiç aklıma gelmezdi.Malesef seni sevmiyorum samimiyetine inanmıyorum sayın Destici.Meral Akşener ve Saadet Temelle yolun açık olsun
    Cevapla
  • mustafa sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda darbe bastırılıncaya ,korkak bir şekilde her şey netleşinceye kadar bekleyip ona göre destek verdiniz saadet partisiyle birlikte.şimdi üst düzey katılım sağlayacaklarmış.eliniz mecbur eliniz.delikanlıysanız katılmayın.çünkü saflar netleşti.bir tarafta vatan hainliği için birleşen chp hdp pkk dhkp-c ,ses çıkarmayan saadet ve siz,diğer tarafta tam inanmış millet.safınız hâlâ net değil.zorla hatılım kararı alıyorsunuz.siz ne ayaksınız bbp ve saadet
    Cevapla
  • Murad 6 yıl önce Şikayet Et
    O gün bir çok teşkilat sokağa çıkmayın diye mesajlar attı. Sizi de göremedik sayın Destici. Ayın 16'sından sonra artık herşey değişti.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz 2016'da hainlerin yanında saf tutanlar bugün milletin yanında görünüyorlar, hadi oradan millet kimin ne mal olduğunu o gece gördü ve bütün hainler ve yandaşları bu ihanetin hesabını verecekler, millet hainleri asla affetmeyecek, idam istiyoruz, paramızla hapiste bakmayalım bu hainlere.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü