Kadir Topbaş'ın oğlundan duygusal paylaşım

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı'ndan dün akşam istifa eden Kadir Topbaş'ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş, Twitter hesabından babasıyla ilgili duygusal bir mesaj paylaştı.

GİRİŞ 23.09.2017 00:25 GÜNCELLEME 23.09.2017 09:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İBB Başkanlığı'ndan istifa eden Kadir Topbaş'ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş, Twitter hesabından babasıyla ilgili duygusal bir mesaj paylaştı. "Artık bizimsin. İyi ki varsın, iyi ki babamsın" diye biten oğlunun bu paylaşımını Kadir Topbaş da resmi Twitter hesabından retweetledi.



Attığı mesajında 33 yaşında olduğunu belirten Mustfa Ömer Topbaş, "33 yaşındayım, kendimi bildim bileli haftada 2 saat görebildiğimde seni, 'çok şükür bu hafta iyi görüşebildik' dedim... Öyle ki; ilk ve ortaokul yıllarımda yeri geldi yatak odanın kapısına astığım post-itlerle sorularıma cevap alabildim senden. Öyleydi çünkü, sen hayatını 42 yıl önce bir davaya adadın, bizden(ailenden) geçtin, millete hizmet için yaşadın. Ben ise hep doya doya baba-oğul ilişkimizi yaşayamamamızın eksikliğini çektim, aslında içten içe senin de çektiğini hep bildim, hissettim. Ama öte yandan hep gurur duydum seninle, nasıl duymayayım ki? Halka hizmete adanan bir ömür, 2004'ten bugüne dek süren müjdelenmiş şehrin başkanlığı, bize 2014'te herkesin etrafında birleştiği rakibe karşı yaşattığın seçim zaferin ve tabi en önemlisi görev süresince İstanbul'a yaptığın hizmetlerin. Artık bizimsin. İyi ki varsın, iyi ki babamsın."  ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • meral 6 yıl önce Şikayet Et
    Referandum da İstanbul'un hayır dediğini de hatırlamak lazım. Tabi Ankara'nın da Sayın Gökçek.
    Cevapla
  • Zekiertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım Allah senden razı olsun, yaptığın hizmetlerle İstanbulun ufkunu genişlettin hakkını helal et.
    Cevapla
  • Derwısh 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz razıyız Sn.Başkandan ALLAH ta razı olsun inş.
    Cevapla
  • şahin avcı 6 yıl önce Şikayet Et
    kim ne derse desin iyi bir başkandı sayın Topbaş, Allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • beşir 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu