Büyük Birlik Partisi büyük kurultaya hazırlanıyor

MKYK Üyesi Tolga Aral yaptığı yazılı açıklamada, 10. Olağan Büyük Kurultayın 22 Ekim Pazar 2017 günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu Saat:10.00’da başlayacağını söyledi.

Büyük Birlik Partisi  büyük kurultaya hazırlanıyor
Büyük Birlik Partisi büyük kurultaya hazırlanıyor
GİRİŞ 20.10.2017 20:18 GÜNCELLEME 20.10.2017 20:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Aral, kurultay öncesi Kerküklü Sanatçı Ahmet Tuzlu, Azerbaycan’dan sanatçı Azerin ve Türkiye’den de sanatçımız Hasan Sağındık’ın seslendireceği eserlerle Türk Dünyası Müzik Şöleni’ni gerçekleştireceklerini ifade etti.

MKYK üyesi Tolga Aral, bu kurultayda parti tabanı, delegeler ve yöneticilerin bir araya gelerek Türkiye'ye ve Türk İslam coğrafyasına "birlik" mesajı vereceğini ifade etti.
Aral, 16 Nisan'daki referandumun ardından getirilen cumhurbaşkanlığı sistemi şartlarının 2019'daki seçimlerde geçerli olacağını anımsatarak, buna göre parti kadrolarını şekillendireceklerini dile getirdi.

BBP'nin, çeyrek asırlık bir siyasi parti olduğuna dikkati çeken Tolga Aral, partinin güçlü bir potansiyelinin bulunduğunu ve Türkiye'de aldığı oyun da üzerinde büyük bir etki alanına sahip olduğuna işaret etti. 16 Nisan referandumu için partinin kullanacağı oyun renginin de herkesçe merakla beklendiğini anlatan Aral, BBP'nin bu seçimde "Evet" kullanma kararının, sonuca etki oluşturduğunu ifade etti.

Aral, 2019'daki yerel, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde de BBP'nin sonuca etki edecek siyasi partilerden olacağını belirtti. 

Aral, şunları söyledi: 

"BBP'nin sadece Türkiye için değil, Türk İslam coğrafyası için en önemli siyasi partilerin başında geldiğinin bilincindeyiz. Bizler sadece Türkiye için değil Türk İslam coğrafyasındaki bütün kardeşlerimizin sorumluluğunu, hatta dünyadaki bütün mazlumların sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek siyaset yapma gayreti içerisindeyiz. Bütün mazlumların sesi ve soluğu olma gayretiyle siyaset yapıyoruz. Bu yönde büyük bir çaba harcıyoruz. Onun için de yükümüzün ağır, yolumuzun çetin olduğunu biliyoruz."

"BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİRLİK"

"Büyük Türkiye için Büyük Birlik" temasıyla kurultayın gerçekleştirileceğine dikkati çeken Aral, BBP'nin Türkiye siyasetindeki belirleyici rolü, BBP'ye ve kadrolarına olan ihtiyacı, bu sloganın ifade ettiğini söyledi.

"16 Nisan referandumundaki 'Evet' kararımız ve sonraki süreçteki BBP'nin duruşu, gerçekten tabanımız başta olmak üzere sağ seçmende büyük bir heyecan yarattı." diyen Destici, bu heyecan dalgasının da yeni bir ümide, il kurultaylarında coşkuya dönüştüğünün altını çizdi.

Ankara ve İstanbul il kurultaylarında bunun net bir şekilde görüldüğünü dile getiren Aral, bu kurultaylardaki coşku ve heyecanın yüksekliğinin kendilerine büyük bir ümit verdiğini kaydetti.

Tolga Aral, "bu heyecan ve coşkuyu da 22 Ekim Pazar günü Ankara'da da göreceğiz. Ankara'daki büyük kurultayımızda da bunu taçlandıracağız." dedi.

YORUMLAR 9
  • VAROŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim nerde ve ne zaman piyasaya çıktı,belliki desticinin karşısında el pençe duranlarda.bumlar reisn ölümünden sonra türüyenler.senin ve senin gibilerin istanbuldan neler yaptığını iyi bliyoruz.
    Cevapla
  • Mustafa ARSLAN BBP 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH tan, Vatanımıza,Milletimize,İslam Alemine hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.DÜNYEVİ ve UHREVİ başarılar temenni ederim. UNUTULANLAR-UNUTANLARI AFFETMEZ.Siyasi Liderimiz REHMETLİ Muhsin Başkanını mekanı cennet olsun,RESULULLAHA komşu olması için ALLAH a DUA edelim İNŞALLAH.
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    muhsin beye yeterince sahip çıkamadınızki türkiye ve islam coğrafyasınamı sahip çıkacaksınız çok zor
    Cevapla
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    nasil buyuk birlik anlam veremiyorum adamlar secimde %1.5 oy aldi dahada baraji %10 altina dusurelim diyor
    Cevapla
  • hüsnü mübarek 6 yıl önce Şikayet Et
    remzi çayır başkan bbp iktidar.donanımlı..vizyonlu..eğitimli..ileri görüşlü lider remzi çayır. artık zamanı geldi. adam derya deniz mübarek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde