Bir KHK açıklaması da BBP'den!

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, dün yayımlanan KHK ile ilgili tartışmalara yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Bir KHK açıklaması da BBP'den!
Bir KHK açıklaması da BBP'den!
GİRİŞ 25.12.2017 20:12 GÜNCELLEME 25.12.2017 20:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, "Kamu güvenliği ve düzeninin tesis edilerek birlik içerisinde daha müreffeh bir millet için getirilen düzenlemelere yönelik veryansın etmek kabul edilebilir değildir" ifadesini kullandı.

KHK ile getirilen yeni düzenlemelerle birlikte, terörle mücadelede kararlılığın bir kez daha vurgulandığını bildiren Gürhan, kamu güvenliğinin ve düzeninin tesis edilerek birlik içerisinde daha müreffeh bir millet için getirilen düzenlemelere yönelik veryansın etmenin kabul edilemeyeceğini vurguladı.

"ÖNCELİKLİ OLAN, DEVLETİN BEKASIDIR"

Gürhan, KHK'lerin tartışma ve eleştiri konusu olmadan önce hizmet ettiği amacın değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İLK TEPKİ GÖSTERENLER TERÖRÜ DESTEKLEYENLER VE PKK TAŞERONLARIDIR"

"Gündem içerisindeki kararnamelerin, temel hakları ve özgürlükleri kısıtladığını iddia etmek bir hukuki meseledir. Lakin güvenlik zaafiyeti doğuracak şekilde idarenin personel bazında denetimsiz bırakılması milli bütünlüğü tehdit eder bir meseledir.

Bu doğrultuda KHK'lere ilk tepki gösterenlerin terörü destekleyen ya da bağlantılı grup ve siyasi parti görünümündeki PKK taşeronları olduğu unutulmamalıdır. İnsan hakları çığırtkanlığı yapanların karnelerine baktığımız zaman toplumsal barışı ve güvenliği her dönem tehdit eden unsurlar olduğunu görmekteyiz. Öncelikli olan devletin bekasıdır çünkü olmayan bir devlette bireyin hakkından da söz edilemez."

YORUMLAR 7
  • elif 6 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bbp yi kınıyorum bu kadar saf düşüneceğini hiç düşünmemiştim. Ayrıca devleti kutsayarak millete zulüm yapmak olsa olsa cahilliktir. Devlet millet içindir milleti hain ilan etmez. o durumda devlet olmaz.
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    heh şöyle ya özunuze dönün. alperen vatani ve nanusu icin yasar...
    Cevapla
  • erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Takiye yapmıyorlarsa desdicinin hatalarından dönmüşler demektir. Muhsin başkan olsaydı açıklamaya bile gerek kalmazdı. Herkes bilirdi ki BBP milletin yanındadır. Pkk ne ise Fetö odur. Hdp ne ise Kılıçdaroğlu o dur. bunu bilirdi.
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    halktan umudunu kesenler ülkede huzuru,terorun bitmesini ,stemez ,güvenliğin de sağlanmasını istemez güvenli olan bir ortamda kargaşa çıkaramazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!