Cumhurbaşkanı Erdoğan Destici'yi aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi telefonla aradı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Destici'yi aradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Destici'yi aradı
GİRİŞ 03.01.2018 19:13 GÜNCELLEME 03.01.2018 19:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Merkezi'nde yangın çıktığına dair haberlerin ardından, Destici’yi telefonla arayarak olay hakkında bilgi aldı.

Erdoğan, binada toplantı sırasında meydana gelen olaydan üzüntü duyduğunu belirterek, Destici'nin şahsında tüm BBP camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Mustafa ARSLAN BBP 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,ALLAH tan Büyük Birlik Partisi camiasına DÜNYEVİ ve UHREVİ başarılar temenni ediyor,RABBİM SAMİMİ -İHLAS ile inananların yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa abim senden bedeli askerlik için bir daha cumuhrbaşkanımızla başbakanımızla görüşmeni istiyoruz işten atıldık işsiz güçsüzkaldık evli olmasam birdaka durmam askere giderdim ayleni geçindirmek zorunyadyim kira var elektrik var su var allah rızası için bedeli askerlık çıkartın
    Cevapla
  • Molla 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz allah korusun kardeşlerimizi Ancak bir kursta yangın çıktı diye bütün kursları tartıştıran çevreler bakalım partiler ile ilgili ne gibi tedbir düşünüyorlar öyle ya türkiyede bilmem ne kadar parti binası var
    Cevapla
  • Tayyipci 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis birak so fetöcüyü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık